tango Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 колоните са правени,представляват бас каса и тон колона в една кутия кутията е разделена на 2 така,че долният бас да работи на много ниски честоти като бас каса а останалата част си е стандартна колона кутийте са правени по-поръчка преди 10 години от специалист в Обертон (незнам има ли ги още като фирма) а фурнира е подбран специално да приляга на холовата ми гарнитура,колоните отзад имат розетка за включване на още един комплект към тях така,че и 2 чифта да работят с общ импеданс от 4 Ом на канал,задължително е и другите колони да са 8 Ом басите са на гумено окачване 8" 40W/4 Om на Пайнер размерите са 60/30/30 см. с тегло 15 кг. на кутия продавам ги понеже си разпродадох цялата Hi-Fi апаратура и ги оставих за десерт цена 120лв. давам ги с 10 метров гъвкав силиконов кабел http://www.picvalley.net/v.php?p=u/13/3143_512.JPG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gilzata Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 а колко броя са? 2, 5 ,10 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted September 18, 2007 Author Share Posted September 18, 2007 а колко броя са? 2, 5 ,10 ? става въпрос за стерео изпълнение,така че по подразбиране трябва да се разбира че колоните са 2 броя,с този обем 5,10 как според теб ще ги монтираш в хола си ми е много интересно за 5,10 само дървените кутий не можеш да вземеш за 120лв. да не говорим,че тези са и поръчкови Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corp Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 Ако реша да ги взимам имаш ли нещо у вас, на което да ги тестваме? А, и ако знаеш честотния диапазон..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted September 19, 2007 Author Share Posted September 19, 2007 Ако реша да ги взимам имаш ли нещо у вас, на което да ги тестваме?А, и ако знаеш честотния диапазон..? това не е проблем ще взема от комшията неговият усилвател за проба и ще ти ги демонстрирам честотният им диапазон е от 45-19600 Hz такива бяха показанията,когато ги тествахме тогава в работилницата,осцилоскопа беше руски така че нищо чудно горната граница да достига и 25 kHz казвам го понеже съм ги сравнявал и с други маркови колони,за който ги дават от 20-30000 Hz и тези свирят в пъти по-добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted September 20, 2007 Author Share Posted September 20, 2007 нова и последна цена на колоните 110лв. ако не се вземат си ги оставям за мен качествени колони рядко падат даже и да са маркови Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted September 20, 2007 Share Posted September 20, 2007 на село имам един усилвател с тунер , Кантата 4 май беше , отзад има един изход 8 Ома , тези колони дали ще станат за там ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corp Posted September 20, 2007 Share Posted September 20, 2007 нова и последна цена на колоните 110лв.ако не се вземат си ги оставям за мен качествени колони рядко падат даже и да са маркови Аз все още съм заинтересован, но ще мога да дойда за тест в понеделник. Ако ги удържиш дотогава. И ако можеш да кажеш удобно за теб време. Само за ориентация. По-късно ще се уговаряме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted September 21, 2007 Author Share Posted September 21, 2007 Аз все още съм заинтересован, но ще мога да дойда за тест в понеделник. Ако ги удържиш дотогава. И ако можеш да кажеш удобно за теб време. Само за ориентация. По-късно ще се уговаряме. Ок няма проблем пиши ми на ЛС като решиш да идваш там ще доуточним подробностите за Кантата 4 незнам какъв е този усилвател но ако е моно и стара руска машина няма смисъл да инвестираш толкова пари за колони Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 Благодаря ти , май е моно, а ако имаш някоя по малка колона , една ми трябва казвай Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted September 21, 2007 Author Share Posted September 21, 2007 Благодаря ти , май е моно,а ако имаш някоя по малка колона , една ми трябва казвай колона винаги ще си намериш и то една за съжаление аз имам един останал бас от 100W колона Tehnics, 8" 8 Om ако си намериш някаква кутия за него ти го давам за 20лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted September 21, 2007 Share Posted September 21, 2007 колона винаги ще си намериш и то едназа съжаление аз имам един останал бас от 100W колона Tehnics, 8" 8 Om ако си намериш някаква кутия за него ти го давам за 20лв. ей златен си , само едни среди и високи да намеря, кутията ще я сглобя, само че ще видя как ще съм с времето , че ще съм малко на селско барбекю тези дни , ( имам един Буфер, техникс от Faces e ) 200W e bass-a и звукова мощност 300 W и съм много доволен , затова може да взема твоя Ще се разберем допълнително Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted September 21, 2007 Author Share Posted September 21, 2007 Ще се разберем допълнително Ок пиши на ЛС Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted September 24, 2007 Author Share Posted September 24, 2007 колоните имат нов собственик честито на Corp пожелавам му да бута прозорците на съседите с кеф Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.