Ghetto_Freak Posted September 17, 2007 Share Posted September 17, 2007 Един приятел ме помили да пусна обяза за продажба на личния му мобилен телефон и касетофона в колата му . Апарата е Nokia 6288 . На 1 месец е с оставаща гаранция от 23 месеца . Гаранцията е към Мтел . Апарата е кодиран . Към него си има всичко : карта 512 , кабел , зарядно , диск , кутийка , кницки , слушалки . Цена 380 лева . Касетофона е Пайнер . И той е нов . На месец е с оставаща гаранция около 11 месеца . От по - евтините модели е . Модел не мога да ви кажа . Със mp3 е . Цена 140 лева . http://www.electron.bg/product_info.php?products_id=670 Това е модела на касетофона . От Пловдив е човека . Пишете тук или на лични . давам си моета поща , понеже по правилата искат връзна извън форума . Мобилният му номер няма да го дам понеже той само ми звани от различни и аз вече не знам къв му е . Званете на този телефон : 0887043339 търсете Камен . Това е собственика на техниката . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted September 19, 2007 Author Share Posted September 19, 2007 Нови цевони списък : Nokia 6288 - вече е за 360 лева. Pioneer - вече е за 120 лева . Link to comment Share on other sites More sharing options...
5starGeneral Posted September 19, 2007 Share Posted September 19, 2007 Някъв бартер за пайнера приемаш ли? друго аудио + доплащане Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted September 20, 2007 Author Share Posted September 20, 2007 Ами не . БЕЗ БАРТЕРИ . Трябват пари . Напусна работа и треат пари . Link to comment Share on other sites More sharing options...
fluky Posted September 22, 2007 Share Posted September 22, 2007 този GSM нещо не отговаря ?! Казва само "Здравейте аз съм Зори" искам да вземе Pieoneer-a след писане на лично съобщение беше ми отговорено да се обаждам на този номер. Ако обявате не е ВАЛИДНА моля затворрете темата !!! Имам инртес, но не мога да се свържа ???!!!!???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted September 22, 2007 Author Share Posted September 22, 2007 Да прав е чевека . Номера на собственика е сменен . Вчера по обед го смени с Глобулски който е : 089 9 967 397 . Благодаря . Бях изключил за това . Значи има едно момче което се свърза с него , но все нямат време да се видят . Ако не го вземе той вече се разберете със собственика . Отново се извинявам за станалата грешка . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.