shondll Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 Главата съм я купувал преди време, може би година, но тиксото не е разлепяно и естествено не е ползвана, още си е в опаковката даже. Купих я понеже ми изчезна жълтото, но след това някакси се върна, а пък накрая ми се скапа и принтера и така и не се наложи да я ползвам Цената е 16лв, тук или на ЛС Ако някой се колебае дали става за неговия принтер да пита, на опаковката има бая дълъг списък, лично аз съм я зимал за PSC1215. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 става ли за HP LASERJET-1020 или HP LASERJET 3055 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 Става ли за DeskJet 840? Ако можеш вземи да снимаш списъка и го качи картинката някъде да си търсят заинтересованите, щото такива въпроси до утре ще има поне 50. Освен това главата оригинална на HP ли е или нещо като Pelikan? Slain, случайно да ти е минавало през ум, че тези принтери които си изброил са лазерни и изобщо нямат глави а тонер касети и освен това не са цветни? Или надеждата че ще почнат да печатат цветно умира последна? ---------- Edit: Ако случайно е ей тази и списъка е същият мен май няма да ме огрее Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 Взимам я. Прати ми ЛС с координати. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 djadomraz изобщо си нямам на представа какво има и с какво работи един лазерен принтер..глава ли е ,тонер ли е ... за това питам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.