Burkoff Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 малко реших да разчистя шкафовете в офиса и махам следните бръмбазлъци: 1. MB - Acorp (не му знам модела а и не ми се занимава да му го търся по книжките) ... с интелски чипсет + CPU Celeron 800 MHz + охлаждането Ами стана нещо след една от гръмотевичните бури наскоро. Процесора е ок .. нещо по дъното не пали. Не е ясно какво му има, а и не ми се занимава да тестам къде по дъното е проблема. С една дума дъното за части и прочие. Процесора + охлаждането си е ОК Цена мисля че 12 лв е добре + бонус вентилатор за кутия на 3 месеца TITAN 80 mm перка - продадено 2. Захранвания - 250 W - не е марково но си бачка без проблем - цена 5 лв - 350 W P4 - на по-малко от година е - цена 15 лв За двете - 15 лв - продадено 3. Видеокарта RIVA TNT2 Pro 32 MB с активно охлаждане - цена 5 лв 4. Флопи SONY - цена 2 лв - продадено Вие сте Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 Взимам 2-те захранвания за 15 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 имам интерес за №1 само ми кажи модела на дъното искам да знам дали ще стане в кутията,в която мисля да го монтирам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burkoff Posted September 12, 2007 Author Share Posted September 12, 2007 имам интерес за №1 само ми кажи моделана дъното искам да знам дали ще стане в кутията,в която мисля да го монтирам ОК - утре ще го видя и ще ти дам повече инфо Взимам 2-те захранвания за 15 лв. OK - като намеря време ще мина през магазина тая седмица - ок Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burkoff Posted September 13, 2007 Author Share Posted September 13, 2007 @tango - ето и данните за дъното. Acorp 6A815E1 (5 PCI, 1AGP, 1 CNR, 3 DIMM, Audio, Video) Chipset: Intel Solano i815E Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 Ако може запази ми тези: 3. Видеокарта RIVA TNT2 Pro 32 MB с активно охлаждане - цена 5 лв 4. Флопи SONY - цена 2 лв Ще ги взема като идвам до Пловдив другата седмица. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burkoff Posted September 14, 2007 Author Share Posted September 14, 2007 Ако може запази ми тези: Ще ги взема като идвам до Пловдив другата седмица. Продадени са вече ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burkoff Posted September 15, 2007 Author Share Posted September 15, 2007 Остана само MB-то и за сега е запазено до Вторник !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burkoff Posted September 15, 2007 Author Share Posted September 15, 2007 Остана само MB-то и за сега е запазено до Вторник !!! Все още е в предажба ... отказаха се за него като цената е 12 лв вече .. само процесора и вентилатора за кутията не е толкова ... иначе простъо утивам в кофата. Няка какво да го правя тва чудо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burkoff Posted September 19, 2007 Author Share Posted September 19, 2007 ВСИЧКО Е ПРОДАДЕНО - МОЛЯ ЗАКЛЮЧЕТЕ ТЕМАТА !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.