djadomraz Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 Сваля се от продажба Цена 255лв За повече инфо относно апарата: http://www.dpreview.com/news/0503/05030804sondsct7.asp http://www.dpreview.com/reviews/specs/Sony/sony_dsct7.asp http://technomarket.bg/product_detail.php?...uct_id=09014455 http://www.electron.bg/product_info.php?pr...keywords=DSC-T7 Ултра малък и тънък е, дисплея е голям, много интуитивен интерфейс има. Ето и малко снимки правени с него: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 На колко време е ? КОлко снимки са правени с него ? какво има в комплекта ? Остатъчна гаранция ? Коментар по цената Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 10, 2007 Author Share Posted September 10, 2007 Юли 2005 съм го купувал, гаранция мисля че няма вече (то и да има не мога да намеря гаранционната карта). Последната снимка която съм направил е DSC04145.JPG Освен апарата и зарядното, ще ти дам и едно синьо калъфче за колан на case logic, 2 броя sony memory stick duo pro - оригиналния 32mb и един 256mb на sandisk. За коментар не е като да не съм склонен - ти колко предлагаш? Edit: ето снимка на калъфчето (мен специално много ми харесва и както нееднократно съм коментирал пред приятели - пречи ми значително по-малко от GSM-a който в никакъв случай не е голям - Nokia 6230) PS: Снимката я щракнах с въпросния апарат но я поизрязах и смачках с PhotoShop че да се събере тука щото не се сетих да го сложа на VGA да снима Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 11, 2007 Author Share Posted September 11, 2007 Добавям и 1 usb cardreader PQI Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 11, 2007 Author Share Posted September 11, 2007 Нова цена 320лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 12, 2007 Author Share Posted September 12, 2007 Нова цена 300лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 13, 2007 Author Share Posted September 13, 2007 Нова цена 295лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 13, 2007 Author Share Posted September 13, 2007 Нова цена 290лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
ways Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 Super апаратче. Идеален за парти фотоапарат. Ако имах нужда, без да се колебая щях да си го взема (вече имам два). Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 14, 2007 Author Share Posted September 14, 2007 Апарата вади доволно добри снимки особено като за размерите си. Много лесно се свиква с него и менюто поне на мен ми е страшно удобно. Разбира се има няколко ограничения но за снимки на компанията е идеален, а се събира в кой да е джоб, а с въпросното калъфче е просто номер 1. Причината да го продавам е че се сдобих с Canon 850IS и Nikon D70s като подаръци за рожденния си ден от жена ми и няколко мои приятели в щатите... Иначе си го харесвам апаратчето и от него имам най-много снимки именно защото е толкова компактен и не е никакъв проблем да го нося с мен когато излезна на разходка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 15, 2007 Author Share Posted September 15, 2007 Нова цена 270лв. Хайде че ми дойде ми вече новия Canon SD850 IS и не ми трябват 2 компактни апарата... Сега е момента да се сдобиете с това бижу! Офертата важи до вторник, който го вземе - вземе, след това се сваля от продажба. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 17, 2007 Author Share Posted September 17, 2007 260лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 17, 2007 Author Share Posted September 17, 2007 нова цена 255 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
neversoft Posted September 18, 2007 Share Posted September 18, 2007 телефон за връзка? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 19, 2007 Author Share Posted September 19, 2007 Апарата се сваля от продажба. Моля затворете темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.