petst Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 Компютърът е с изгорял хард диска 120гига макстор ата133 (електрониката е изгоряла), пентиум 2 на 400, 128 рам, има звукова карта (нямам идея дали работи), видеокарта на агп слот (ati rage pro нещо си), усб портове, пс2 (клавиатура, мишка), сд ром, флопи и май това е. Цена на компютъра - ПРОДАДЕН на ppetkov. Две клавиатури: обикновенна пс2 и една пс2 логитеч, не са мултимедийни. Цена - 3лв. едната, общо 5 лева двете. Кабелен модем Motorola Surfboard 5100i, работи безпроблемно. Кутии и т.н. съм ги изгубил. Цена - 15лв. ДВД писачка LG-10Ha, работи нормално, няма гаранция, отваряна е ведънж заради засядане на диск вътре в нея. Цена - ПРОДАДЕНА на nonsan Faxmodem USRobotics - Soirtster Voice 33.600&28.800. Цена 5лв. Прецакан хард диск WD Caviar 40GB Цена - ПРОДАДЕН на dvdrw Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 Бих искал да взема ДВД писачката,но не намирам инфо за модела.Можеш ли да дадеш повече инфо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dada Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 какво му е прецакано на харда ? отварян ли е ? Пиши малко повече подробности - интересува ме механиката вътре здрава ли е и ориентировъчен модел ( колко оборота + кеш ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
petst Posted September 10, 2007 Author Share Posted September 10, 2007 ppetkov имаш ПМ. За компютъра ppetkov e първи след него като време ми писа бакара ПМ. Ако пппетков се откаже отива при бакара. Писачката е модел GSA-H10A. 120 гигабайтовият макстор има точици на единият чип, което ме навежда на мисълта, че електрониката си е заминала, може само този чип да е дефектен нямам идея..., механиката си беше здрава преди да изгори така. Maxtor DiamondMax Plus 9 yar41bwo. WD не развърта, което ме навежда на мисълта, че механиката си е заминала. Не са отваряни и двата харда. WD Caviar wd400bb-00aua1. П.П. Ревю на писачката: http://www.cdfreaks.com/reviews/LG-GSA-H10...-Burner-Review/' Ако nonsan се откаже от писачката е запазена за Lil`Nigga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 Писачката ще я взема.В сряда съм в Пловдив. Прати координати да се разберем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 здравей и от мен, искам да видя и да закупя 40ГБ Western Digital - имам един при мен и искам да пробвам нещо. драсни едно лс или ако можеш направо звънни да се разберем - ако имаш път към центъра да минеш да го оставиш. 0898 448819-тодор Link to comment Share on other sites More sharing options...
petst Posted September 12, 2007 Author Share Posted September 12, 2007 ДВД писачката е продадена. Двата харда също са продадени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bioz Posted September 15, 2007 Share Posted September 15, 2007 dai snimki na klaviaturite, da gi widim w kakwo sustoqnie sa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.