Jump to content
BulForum.com

Продавам чаркалъци

Recommended Posts

Компютърът е с изгорял хард диска 120гига макстор ата133 (електрониката е изгоряла), пентиум 2 на 400, 128 рам, има звукова карта (нямам идея дали работи), видеокарта на агп слот (ati rage pro нещо си), усб портове, пс2 (клавиатура, мишка), сд ром, флопи и май това е. Цена на компютъра - ПРОДАДЕН на ppetkov.

Две клавиатури: обикновенна пс2 и една пс2 логитеч, не са мултимедийни. Цена - 3лв. едната, общо 5 лева двете.

Кабелен модем Motorola Surfboard 5100i, работи безпроблемно. Кутии и т.н. съм ги изгубил. Цена - 15лв.

ДВД писачка LG-10Ha, работи нормално, няма гаранция, отваряна е ведънж заради засядане на диск вътре в нея. Цена - ПРОДАДЕНА на nonsan

Faxmodem USRobotics - Soirtster Voice 33.600&28.800. Цена 5лв.

Прецакан хард диск WD Caviar 40GB Цена - ПРОДАДЕН на dvdrw

какво му е прецакано на харда ? отварян ли е ?

Пиши малко повече подробности - интересува ме механиката вътре здрава ли е и ориентировъчен модел ( колко оборота + кеш ).

ppetkov имаш ПМ. За компютъра ppetkov e първи след него като време ми писа бакара ПМ. Ако пппетков се откаже отива при бакара. Писачката е модел GSA-H10A. 120 гигабайтовият макстор има точици на единият чип, което ме навежда на мисълта, че електрониката си е заминала, може само този чип да е дефектен нямам идея..., механиката си беше здрава преди да изгори така. Maxtor DiamondMax Plus 9 yar41bwo. WD не развърта, което ме навежда на мисълта, че механиката си е заминала. Не са отваряни и двата харда. WD Caviar wd400bb-00aua1.

П.П. Ревю на писачката: http://www.cdfreaks.com/reviews/LG-GSA-H10...-Burner-Review/'

Ако nonsan се откаже от писачката е запазена за Lil`Nigga.

здравей и от мен, искам да видя и да закупя 40ГБ Western Digital - имам един при мен и искам да пробвам нещо. драсни едно лс или ако можеш направо звънни да се разберем - ако имаш път към центъра да минеш да го оставиш. 0898 448819-тодор

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...