jozo Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 Еми това е трябва ми термо паста.Днес търсих по фирмите(даже оня в Жар ми се изсмя) ама ми казват че всичките процесори вече били с термолепенка и нямали паста.Някой ако има ще ми е от полза. Link to comment Share on other sites More sharing options...
borko Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 Отиди в Мост и си вземи за 10лв. Arctic Silver 5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 Отиваш във Викиват има бяла Българска мисля, че беше около 5лв. Даже като си помисля имаше и различни разфасовки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sabre Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 иди в PIC Computer там ще ти подарят .. . . . . .от опит знам. . .! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarge Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 да, ще ти подарят - Titan -сребърна която струва 50 'стинки' и не върши никаква работа а само маже и клепа (знам от личен опит). Бегай към викивата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sabre Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 да, ще ти подарят - Titan -сребърна която струва 50 'стинки' и не върши никаква работа а само маже и клепа (знам от личен опит). Бегай към викивата! Съжалявам за спама , но защо не открехнеш хората от http://www.titan-cd.com/ . .. . . .. . компанийката Titan , че са идиоти и ,че продукта им не върши работа ! Хората са вложили стотици хиляди долари в лабораторий и проучвания , а разни псевдо-клокери само мажат и клепат. . . . . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarge Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 Съжалявам за спама , но защо не открехнеш хората от http://www.titan-cd.com/ . .. . . .. . компанийката Titan , че са идиоти и ,че продукта им не върши работа ! Хората са вложили стотици хиляди долари в лабораторий и проучвания , а разни псевдо-клокери само мажат и клепат. . . . . . Леле мале, ти да не си работил в "Титан", че чак знаеш как хората били вложили "стотици хиляди долари в лабораторий и проучвания". Ти изобщо знаеш ли за каква паста-менте става въпрос, как цапа и не върши абсолютно никаква работа? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ant9 Posted September 5, 2007 Share Posted September 5, 2007 Аз бих ти препоръчал Arctic Silver 5-ца от Мост както колегата спомена по-горе, ако я нямат в наличност би трябвало да я доставят до ден, два. Другия вариант е ZALMAN - Super Thermal Grease STG1 от Ресет, струва 12 лв и е със същите качества като Силвър-а. Българската паста не е лоша но след 2-3 месеца ще трябва да слагаш пак, защото по-голяма част от нея се изпарява. Сребърната на Титан и другата зеленикава на цвят са евтини ментета, казвам от личен опит. Но във всяка фирма слагат от тях и в повече случаи омазват проца и платката около него с тия боклуци което може да доведе до проблеми по-късно. С горните две които съм ти препоръчал и с малко акъл да знаеш как да я нанесеш термопастата(фин тънък слой така че почти да се вижда алуминиевата капачка отдолу) можеш да караш поне 2 години, че и повече. Като профилактично проверяваш състоянието на пастата поне на всеки 6 месеца. Термолепенките са пълен т*шак. Трудно се чистят и почти не вършят никаква работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted September 5, 2007 Author Share Posted September 5, 2007 Взех си от тази Българската и процесора ми държеше 52 градуса отначало но падна и държи сега супер температура(около 40 а съм с Пентиум Д).Темата може да бъде затворена Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.