Jump to content
BulForum.com

Купувам термопаста!

Recommended Posts

Еми това е трябва ми термо паста.Днес търсих по фирмите(даже оня в Жар ми се изсмя) ама ми казват че всичките процесори вече били с термолепенка и нямали паста.Някой ако има ще ми е от полза.

Отиваш във Викиват има бяла Българска мисля, че беше около 5лв. Даже като си помисля имаше и различни разфасовки.

да, ще ти подарят - Titan -сребърна която струва 50 'стинки' и не върши никаква работа а само маже и клепа (знам от личен опит). Бегай към викивата!

да, ще ти подарят - Titan -сребърна която струва 50 'стинки' и не върши никаква работа а само маже и клепа (знам от личен опит). Бегай към викивата!

Съжалявам за спама , но защо не открехнеш хората от http://www.titan-cd.com/ . .. . . .. . компанийката Titan , че са идиоти и ,че продукта им не върши работа ! Хората са вложили стотици хиляди долари в лабораторий и проучвания , а разни псевдо-клокери само мажат и клепат. . . . . . :wacko:

Съжалявам за спама , но защо не открехнеш хората от http://www.titan-cd.com/ . .. . . .. . компанийката Titan , че са идиоти и ,че продукта им не върши работа ! Хората са вложили стотици хиляди долари в лабораторий и проучвания , а разни псевдо-клокери само мажат и клепат. . . . . . :wacko:

Леле мале, ти да не си работил в "Титан", че чак знаеш как хората били вложили "стотици хиляди долари в лабораторий и проучвания". Ти изобщо знаеш ли за каква паста-менте става въпрос, как цапа и не върши абсолютно никаква работа?

Аз бих ти препоръчал Arctic Silver 5-ца от Мост както колегата спомена по-горе, ако я нямат в наличност би трябвало да я доставят до ден, два.

Другия вариант е ZALMAN - Super Thermal Grease STG1 от Ресет, струва 12 лв и е със същите качества като Силвър-а.

Българската паста не е лоша но след 2-3 месеца ще трябва да слагаш пак, защото по-голяма част от нея се изпарява.

Сребърната на Титан и другата зеленикава на цвят са евтини ментета, казвам от личен опит. Но във всяка фирма слагат от тях и в повече случаи омазват проца и платката около него с тия боклуци което може да доведе до проблеми по-късно.

С горните две които съм ти препоръчал и с малко акъл да знаеш как да я нанесеш термопастата(фин тънък слой така че почти да се вижда алуминиевата капачка отдолу) можеш да караш поне 2 години, че и повече. Като профилактично проверяваш състоянието на пастата поне на всеки 6 месеца.

Термолепенките са пълен т*шак. Трудно се чистят и почти не вършят никаква работа.

Взех си от тази Българската и процесора ми държеше 52 градуса отначало но падна и държи сега супер температура(около 40 а съм с Пентиум Д).Темата може да бъде затворена :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...