Jump to content
BulForum.com

Продавам: DFI LanParty SLI-DR и Athlon64 3700+

Recommended Posts

Продават се следните компоненти:

1. DFI LanParty SLI-DR - това се води дъното с най-многото екстри и май е и най-скъпото. Донасяно ми е от Щатите, преди около година, демек е без гаранция. Имам всичките му джаджи (външния панел, раницата за пц-кутията, лепенки, диск, книжка), без кабелите (остана само един ИДЕ неразпечатан) и само дъното е в кутията си, другите неща бяха в една торбичка, та да не станел някакъв фал на митницата. Всеки знае на какво са способни дъната на ДФИ от Ланпарти серията.

Справка за характеристиките му: http://us.dfi.com.tw/Product/xx_prod...YPE=LP&SITE=US

Цена: 180лв. (възможен е разумен коментар)

2. Процесор Athlon64 3700+ SanDiego rev.E4. Откакто го имам го карам на 273х11 на 1,35Vx104%.Процесора е без гаранция.Маркировката на процесора е:

ADA3700DAA5BN

KAB1E 0633APMW

1521688H60123

Цена: 70лв.

Предпочитам да се вземат накуп или ако има клиент за всяко едно, т.к. сега нещата са ми в пц-то и като го развалям да е наведнъж.

Цена за двете накуп: 240лв.

За контакти: [email protected] и на ПМ

[Off]

Дъното е възможно най-якото и клокърско дъно за 939(имах SLi-D), но в България този сокет бе нарочно умъртвен(както стана и с AGP-то) защото няма двуядрени процесори а в чужбина се продават и разликата им в цената спрямо ам2 е само 20-30лв по-висока, като лично бих предпочел 939 с х2 и добре клокващи се TCCD памети пред която и да е било ам2 платформа, но това е живота.

[/Off]

[Off]

Дъното е възможно най-якото и клокърско дъно за 939(имах SLi-D), но в България този сокет бе нарочно умъртвен(както стана и с AGP-то) защото няма двуядрени процесори а в чужбина се продават и разликата им в цената спрямо ам2 е само 20-30лв по-висока, като лично бих предпочел 939 с х2 и добре клокващи се TCCD памети пред която и да е било ам2 платформа, но това е живота.

[/Off]

[/quo

След 10 дни ще имам и 3800+ Х2 с.939 за продан и ако никой не го е купил дотогава ще вървят двете компелкт задължително.

@Agile благодаря за подкрепата :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...