peppery Posted September 3, 2007 Share Posted September 3, 2007 Продават се следните компоненти: 1. DFI LanParty SLI-DR - това се води дъното с най-многото екстри и май е и най-скъпото. Донасяно ми е от Щатите, преди около година, демек е без гаранция. Имам всичките му джаджи (външния панел, раницата за пц-кутията, лепенки, диск, книжка), без кабелите (остана само един ИДЕ неразпечатан) и само дъното е в кутията си, другите неща бяха в една торбичка, та да не станел някакъв фал на митницата. Всеки знае на какво са способни дъната на ДФИ от Ланпарти серията. Справка за характеристиките му: http://us.dfi.com.tw/Product/xx_prod...YPE=LP&SITE=US Цена: 180лв. (възможен е разумен коментар) 2. Процесор Athlon64 3700+ SanDiego rev.E4. Откакто го имам го карам на 273х11 на 1,35Vx104%.Процесора е без гаранция.Маркировката на процесора е: ADA3700DAA5BN KAB1E 0633APMW 1521688H60123 Цена: 70лв. Предпочитам да се вземат накуп или ако има клиент за всяко едно, т.к. сега нещата са ми в пц-то и като го развалям да е наведнъж. Цена за двете накуп: 240лв. За контакти: [email protected] и на ПМ Link to comment Share on other sites More sharing options...
peppery Posted September 4, 2007 Author Share Posted September 4, 2007 Процесора е запазен до четвъртък (за човек от друг форум), остава дъното. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peppery Posted September 6, 2007 Author Share Posted September 6, 2007 Процесора е продаден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agile Posted September 6, 2007 Share Posted September 6, 2007 [Off] Дъното е възможно най-якото и клокърско дъно за 939(имах SLi-D), но в България този сокет бе нарочно умъртвен(както стана и с AGP-то) защото няма двуядрени процесори а в чужбина се продават и разликата им в цената спрямо ам2 е само 20-30лв по-висока, като лично бих предпочел 939 с х2 и добре клокващи се TCCD памети пред която и да е било ам2 платформа, но това е живота. [/Off] Link to comment Share on other sites More sharing options...
peppery Posted September 6, 2007 Author Share Posted September 6, 2007 [Off] Дъното е възможно най-якото и клокърско дъно за 939(имах SLi-D), но в България този сокет бе нарочно умъртвен(както стана и с AGP-то) защото няма двуядрени процесори а в чужбина се продават и разликата им в цената спрямо ам2 е само 20-30лв по-висока, като лично бих предпочел 939 с х2 и добре клокващи се TCCD памети пред която и да е било ам2 платформа, но това е живота. [/Off] [/quo След 10 дни ще имам и 3800+ Х2 с.939 за продан и ако никой не го е купил дотогава ще вървят двете компелкт задължително. @Agile благодаря за подкрепата Link to comment Share on other sites More sharing options...
peppery Posted September 7, 2007 Author Share Posted September 7, 2007 Нова цена: 170лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
joro_got Posted September 7, 2007 Share Posted September 7, 2007 а знаеш ли колко ще струва х2-то? Link to comment Share on other sites More sharing options...
peppery Posted September 7, 2007 Author Share Posted September 7, 2007 а знаеш ли колко ще струва х2-то? X2-ката ще е към 115лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
peppery Posted September 8, 2007 Author Share Posted September 8, 2007 Дъното е запазено за момента Link to comment Share on other sites More sharing options...
peppery Posted September 10, 2007 Author Share Posted September 10, 2007 Частите са продадени, моля темата да бъде затворена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.