Owner_bg Posted September 2, 2007 Share Posted September 2, 2007 Купувам SE K750i.Цената да е до 200 лв, взависимост от офертата.Предпочитам да има пълния комплект и да е запазен технически - без повредени камера,джойстик,батерия и т.н.За драскотини не ми пука, важното е да работи добре.Е, чакам предложения. Edit: може да предлагате и други телефони, ако ми хареса офертата бих ги купил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plamen032 Posted September 2, 2007 Share Posted September 2, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner_bg Posted September 2, 2007 Author Share Posted September 2, 2007 предлагам ти сони ериксон W800 в перф. техн състояние за повече инфо 0878 11 70 37 Няма ли друг начин да се свържем?Нямам особено желание да се разбирам по телефона, просто защото говоря много и не ми се дават 10 лв за телефон. Ако можеш да дадеш скайп или icq - супер.Ако не, дай повечко информация - целия комплект ли е, с паметта, usb data кабела и т.н. И ако може някоя снимка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.