czenitel Posted September 1, 2007 Share Posted September 1, 2007 Така .. трябват ми следните компоненти (както съм изборил в заглавието): дъно,карта,рам,процесор,кутия.... в рамките около 250$. Дъното задължително искам да е ново с гаранция .. с PCI-E слот (без вградени видеота), сокета според процесора (предпочитам АМД, без семпрони ... сокет ам2 и x2процесор с предимство). За кутията нямам никакви претенции за външен вид и тн, да е поне с 350W захранване. Картата, рама и процесора може да са 2ра ръка, като офертите с гаранция са с предимство. Картата предпочитам да е Ати, рам-а 1гб (нещо от сорта на ддр2, 533мхз (в зависимост от дъното)). Искам всичко да е от 1 човек, поради обясними причини. Офертите само в темата плс ... до четвъртък ако не ми допадне нищо, ще бягам към някой магазин. Благодаря предварително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
czenitel Posted September 6, 2007 Author Share Posted September 6, 2007 Закупен Нов ... клоуз .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.