gadniqt Posted August 27, 2007 Share Posted August 27, 2007 Нещо марково ми трябва,до към 60-70 лв. П.П.Ако може да ми препоръчате някви нови до тея пари,пак става Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jordano Posted August 27, 2007 Share Posted August 27, 2007 За тея пари 17см. ново марково,малко трудно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadniqt Posted August 27, 2007 Author Share Posted August 27, 2007 За тея пари 17см. ново марково,малко трудно... ами аз затова търся на старо ,просто ме интересуваше евентуално някакви предложения дали има за нови около тея пари(мисля,че имаше някои модели на Boshman,които си струваха и са евтини) П.П. Уф ся видях,че не съм писал,че търся на старо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slot Posted August 27, 2007 Share Posted August 27, 2007 Имам следните за продаване, не знам дали могат да ти свършат работа: Елипси: Blaupunkt 6"х 9" 3 лентови 2x135 W Max Power Ползувани няколко месеца. Цена 80 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadniqt Posted August 28, 2007 Author Share Posted August 28, 2007 Имам следните за продаване, не знам дали могат да ти свършат работа:Елипси: Blaupunkt 6"х 9" 3 лентови 2x135 W Max Power Ползувани няколко месеца. Цена 80 лв. Не,елипси си имам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.