inherit.hit.bg Posted August 20, 2007 Share Posted August 20, 2007 Птичката е на няколко дена, беше паднала от едно дърво в едно село. Пее много добре и почти постоянно. Марката не я знам, може да е славейче, кардаринка или не знам кво е. Малка, сива, с малко жълто по крилата. Някой да идва спешно да я взима защото е мъничка и трябва да се нахрани (предполагам) с течна храна. Иначе може да лети (около 5-6 метра). Не ме питайте за снимки-мимки, защото може да умре ако не се нахрани скоро. Направо някой да идва. Edit: Умря / Close topic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted August 20, 2007 Share Posted August 20, 2007 В подобни случаи се обаждаш тук http://www.greenbalkans.org/contacts_bg.html или в РИОСВ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted August 20, 2007 Share Posted August 20, 2007 Трябваше да я занесеш на ветеринар. Link to comment Share on other sites More sharing options...
funakoshi Posted August 20, 2007 Share Posted August 20, 2007 Жалко за животинчето (птичето) Кофти случка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.