Jump to content
BulForum.com

Продавам джобен компютър (ПДА, Покет ПС)

Recommended Posts

Почти нов на няколко месеца (за да избегна въпроси защо го продавам - трябва ми нов телефон)

Pocket PC

Medion md250

Windows 2003, английски, български интерфейс

64 RAM вградена памет

+калъф, зарядно, докинг станция

процесор Samsung 266 MHz

IrDA port

512MB SD mini-карта

+дискове със спфтуер за игри, книги, офис, филми, мп3, интернет и т.н.

КОНТАКТИ: [email protected], Skype: vesselin_baev

ето клипче което качих в ютюб:

Прегледах информацията за това PDA, но не виждам никъде да се споменава да има GSM модул..

Та, как стои въпроса със него?

Аз пък не виждам човека къде е споменал, че има...?

Това е стандартен ПДА, не е смартфон!

още спецификазии за базовия модел:

- Model ID: MDPPC 250

- Microsoft Windows Mobile 2003

- Pocket PC versions of Microsoft Outlook, Word, Excel, Reader, Internet Explorer and MSN Messenger

- Microsoft Windows Media Player 9 Series

- Samsung S3C2410 300Mhz processor (ARM)

- 3.5” colour touch screen

- Display Pixels: 240 x 320

- ROM/RAM Size: 64 Mb

- SD / MMC expansion slot +512MB card

- Headphone jack

- Microphone/speaker

уина е на БГ!

medion_mdppc250.jpg

medion-250.png

medion-pocket-pc.png

ОФФ ТОПИК !!!!!!!!!!!!! Само за Информация на продавача и клиентите !!!

Надявам се модераторите да ми простят, но просто не се сдържах, като чета тази тема....

Позволявам си мнение, защото се занимавам с този модел от години и съм видял поне 20-ина различни бройки, да не говорим, че съм изръчкал НЕТ-а за информация.

MDPPC250 е точния модел на това "животно" !!! ИНФО !!! (3 страници е)

Той се е продавал в Германия и Англия (основно, макар че и с Windows на други езици съм го виждал), като НАВИГАЦИОННА система. Стандартната окомплектовка включва 256МБ ММС карта, GPS модул, който се свързва с кабел към зарядното за кола, Стойка за кола и докинг станция за зареждане и връзка с РС + СD-та с навигационната система и карти на страната в която е продавана. Стандартно на Покет-а си имаше инсталирана навигацията.

НЯМА GSM и WiFi модули !!! WiFi може да се добави със SDIO WiFi карта....

Без GPS модула, това си е обикновен ПокетРС, без никакви екстри...

В нашата мила родина, тази вещ беше доставена във верига магазини, като до колкото ми е известно партидата не е била само една. В единия случай е имало GPS-и в другите не (или обратно)... като в огромната си част това са върнати от клиентите или застояли в магазините с унищожен "търговски вид" стоки...

Та в кратце: Какво пише по "белите" сайтове в "белите" страни е едно, какви "окомплектовки" достигат до нас е "друга бира" .... Windows-a на голямата част от "нашенските" беше на немски. Изпадаха и бройки на английски. Промяната на езика към Английски е възможно, макар и не особенно лесно.

НО изказването на @vebaev: "уина е на БГ! " - направо изби рибата !!! Може би е успял да направи част от менютата на БГ, но целия "уина на БГ! " - несериозно !!! Не искам да влизам в технически подробности, но практически е невъзможно...

Иначе аз притежавам 2 бр. безкрайно съм доволен от тях и определено не смятам да ги продавам. Прекрасно устройство (пък дори и без GPS-а). Много по-идейно от разни смартфони......

НИЩО лично спрямо никого.

Надявам се да съм бил полезен.

Успех на продавача и лек ден на всички.

... ми то хубаво, ама това че пишеш "Offtopic" или Съжалявам за оfftоpic-a", не значи че не си в нарушение. От всичкото, което каза разбирам "хубав е, аз имам 2 и няма да ги продавам." ...нещо свързано с темата?

Нищо лично ;)

Аз пък не виждам човека къде е споменал, че има...?

А това какво общо има с темата . и ти какво на Господ ли се правиш ???

И като ти гледам постовете не намирам много смисъл в тях освен заяждане....

А че имам 2 означава, че съм доволен от този модел устройство....

Хайде остани си със здраве :)

НО изказването на @vebaev: "уина е на БГ! " - направо изби рибата !!! Може би е успял да направи част от менютата на БГ, но целия "уина на БГ! " - несериозно !!! Не искам да влизам в технически подробности, но практически е невъзможно...

оригиналния Уин е на английски а ми сложиха програма която го прави на БГ почти на 95% из всички менюта, бутони, настройки и т,н, ( е не очаквай и Хелповете преведени)...

ако не вярваш ела виж....а не пише че е несериозно....и все пак темата е борса а не обсъждане за кирилизацията и интерфейса...!

ПП

моля само интересуващи да пишат, да не се оспами топика...БЛАГОДАРЯ...Лек ден!

А това какво общо има с темата . и ти какво на Господ ли се правиш ???

И като ти гледам постовете не намирам много смисъл в тях освен заяждане....

А че имам 2 означава, че съм доволен от този модел устройство....

Хайде остани си със здраве :)

Не се правя на никакъв, просто ме дразнят такива като тебе, дето си прават к'вото си искат, затова се и налага да поствам такива постове.

А, за това че имаш 2 и си доволен - на никой не му пука! Пише се в дадена тема, ако имаш интерес към нея, тоест - искаш да закупиш дадения продукт, да коментираш цената с цел закупуване на дадения продукт, друга оферта за продукта. Твойто мнение е равносилно на "Т'ва не е хубаво, не го купувайте!"

Със здраве!

off//

@Yorkie, като сметнеш, че е в нарушение на правилата и си толкова заинтересован точно този подфорум да бъде изряден, си има едно бутонче, на което пише report. доколкото виждам DenisBeljata не е от вчера в този форум и със сигурност знае какво е warn. просто някои хора решават да направят нещо, да кажат нещо и да си понесат последствията (и аз понякога го правя, знаейки че нарушавам някакви правила). така са решили, така са направили .... да ходиш и да им казваш к'во било, как било ... можеш и да го спестиш.

ако толкова държиш, предложи се за модератор. аз ще гласувам с 2 ръце за теб.

off///

off//

@Yorkie, като сметнеш, че е в нарушение на правилата и си толкова заинтересован точно този подфорум да бъде изряден, си има едно бутонче, на което пише report. доколкото виждам DenisBeljata не е от вчера в този форум и със сигурност знае какво е warn. просто някои хора решават да направят нещо, да кажат нещо и да си понесат последствията (и аз понякога го правя, знаейки че нарушавам някакви правила). така са решили, така са направили .... да ходиш и да им казваш к'во било, как било ... можеш и да го спестиш.

ако толкова държиш, предложи се за модератор. аз ще гласувам с 2 ръце за теб.

off///

Не се нматискам за никакъв модератор, просто искам нещата да стават така, както трябва да са. Не съм сигурен, че Report-а се взима изобщо на сериозно, затова не го ползвам.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...