Jump to content
BulForum.com

продавам : батерии

Recommended Posts

Чисто нови над 1000mAh

при това C.F.L. са по 4-5лв/бр

тоест 8-10лв двете при това нови

и при това поне 4 пъти по издържливи

Не се обиждай но Унирос при това

серията от 250mAh са пълни боклуци

(нищо лично)

за 2лв бих ги взел

ако не те устройва - успех в продажбата

Вероятно си попаднал на менте. Имам Унирос батерии и за камера, и за фотоапарат....работят си съвсем нормално. Проблемът за мен по-скоро е, че са никел-кадмиеви, а не че са Унирос.

Сигурен ли си че са 250mAh a не 2500, аз последно като купувах от някъде - май от Технополис - имаше от 1800 най-малко. Нещо като 4 броя за 20лв + зарядното ми се върти в главата ама да не би да се бъркам нещо... потърсих ама най-близкото което намерих беше : http://www.technomarket.bg/product_detail....uct_id=09023547

т.е. 4 батерии VARTA по 2500mAh всяка + charger за 32лв

Сигурен ли си че са 250mAh a не 2500, аз последно като купувах от някъде - май от Технополис - имаше от 1800 най-малко. Нещо като 4 броя за 20лв + зарядното ми се върти в главата ама да не би да се бъркам нещо... потърсих ама най-близкото което намерих беше : http://www.technomarket.bg/product_detail....uct_id=09023547

т.е. 4 батерии VARTA по 2500mAh всяка + charger за 32лв

Да , но твоите са тип АА , а неговите са ААА , и ми се струва , че стойности по-високи от 1000 мАч за ААА са нереални :)

Ni-MH R03/AAA, 1100mAh C.F.L. x2 = 6.60 BGN

Sega idvam ot magazina i tova e cenata za 2br. novi

ами явно е че офертата е по-добра от моята няма смисъл да се набутваш с моето предложение

• 1 year later...
На тези батерии, какъв им е срока на годност... при положение, че обявата е от август 2007г.?

нзн няма нищо отбелязано върху тях

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...