Yorkie Posted August 8, 2007 Share Posted August 8, 2007 Техническа характеристика Модел 2004 Мрежа GSM 900/1800/1900 Батерия Li-Ion 1300 mAh Време на разговор 6 ч. Време на готовност 300 ч. Резолюция 640 x 200 пиксела Цветове 65k Тип на дисплея TFT Втори дисплей Да Тегло 222 гр. Размери 57 x 148 x 24 mm Памет 80 mb Слот за разширителни карти MMC Набрани номера 20 Пропуснати повиквания 10 Приети обаждания 10 Бързо избиране 8 Екстри Вградена камера 0.3 MP Матрица на камерата CMOS Светкавица Не MP3 плеър Да Радиоприемник Не GPS Не Водоустойчив Не Запис на видео/аудио Да Сменяеми панели Да Fax Да QWERTY. Поддържани формати за входящо повикване: MIDI, WAV, AMR или AAC/MP3. Трансфер на данни : 236.8 kbps в EDGE среда, 53.6 kbps в GPRS среда, 11 Mbit/s в Wireless LANs. Opera Internet браузер (HTML, XHTML и JavaScript™). Видео формати: RealVideo, MPEG4 и H.263. Java MIDP 2.0 Вижте 3D Демото SMS Приемане/изпращане на SMS Да Приемане на лого на оператора през SMS Да EMS Да MMS Да Предсказващо въвеждане на текст T9 Възможност за изпращане на български език Не Комуникационни възможности WAP 2.0 Вграден модем Да Инфрачервен порт Да GPRS Да WiFi 802.11b Операционна система Symbian v7.0 HSCSD Не EDGE Да XHTML Да Bluetooth Да USB Не Push-To-Talk Не Получаване/изпращане на e-mail Да Mobile Java Да Сигнали и мелодии Допълнителни мелодии Да Полифонични мелодии Да Композитор на мелодии Не Вибрация Не МP3 за входящо позвъняване Да Гласови функции Гласово набиране Не Гласови команди Не Гласови бележки Да Разговор от разстояние Да Органайзер и допълнителни функции Часовник Да Будилник Да Калкулатор Да Конвертор на валути Да Органайзер Да Календар Да Хронометър Не Скрийн сейвър Да Игри Да Телефонът върви с дата кабел, зарядно и диск със софтуер. Качил съм, му много и всякакви програми, плеър за .avi формат със субтитри. Има качен Opera Browser и антивирусна. Цена: 320лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted August 9, 2007 Share Posted August 9, 2007 Интересувам се от телефона, но имам няколко въпроса: Вярно ли е това, което ми казаха, че максималния размер на мемори картата, която може да работи с него е 128мб, ако е така няма да могат да се гледат филми Могат ли да се играят игри, качени от компютър. Възможен ли е коментар на цената или пък бартер с доплащане от моя страна Link to comment Share on other sites More sharing options...
geronimo Posted August 9, 2007 Share Posted August 9, 2007 Интересувам се от телефона, но имам няколко въпроса:Вярно ли е това, което ми казаха, че максималния размер на мемори картата, която може да работи с него е 128мб, ако е така няма да могат да се гледат филми Могат ли да се играят игри, качени от компютър. Възможен ли е коментар на цената или пък бартер с доплащане от моя страна Искаш да си купиш лаптоп с размерите на GSM за 320 лева? Ако намериш такъв и аз се нареждам на опашката. Даже давам за такова нещо повече от 320 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted August 10, 2007 Author Share Posted August 10, 2007 Искаш да си купиш лаптоп с размерите на GSM за 320 лева? Ако намериш такъв и аз се нареждам на опашката. Даже давам за такова нещо повече от 320 лева. Ами аз лично ползвам 512-ка, така че не - не е вярно Бартери не ме интересуват, освен ако не е нещо ново и качествено (PDA или някоя N-ka), sorry, пара ми требе Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted August 14, 2007 Author Share Posted August 14, 2007 Човека, който щеше да я купува, така и не дойде, така че преустановявам обявата: нова и крайна цена: 300 Добавям и 128 Mb MMC към него + диск със всякакъв софт за него ( игри за 640 х 200, конвертор за филми за него, симбианския skype - Fring, wallpaper-и и още сумати работи ). Софтуера съм му го Update-вал до последната излязла версия, WiFi -а му поддържа WPA, казвам го, защото хората си мислят, че не е вярно. На работата ми WiFi -а е с WPA Password, няма проблем, работи си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted September 13, 2007 Author Share Posted September 13, 2007 Към това нещо вмъквам и един подарък - Card Reader-че. Предният панел е белият тип, също е оригинален. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted September 15, 2007 Author Share Posted September 15, 2007 280лв - крайна цена, може и бартери, предлагайте, пък да видим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.