Logistics Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 Откраднаха чанта, в която си носех зарядните на телефоните си и сега съм без ток Значи едно ще ми трябва за P910 и едно за Р990, за първия мисля, че жакчето е универсално и е като на повечето сони-ериксони, но 990-ката е с по-новото захранване (голяма букса). Това е, оригиналните зарядни са с предимство, именно за това търся такова евтино нещо във форум. Поздрави. РЕДАКЦИЯ: ЗАРЯДНИТЕ СА ЗАКУПЕНИ, CLOSE TOPIC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 имам две оригинални зарядни 220V за СЕ със старата букса (от СЕ К700i), както и две зарядни за кола. всичките са работещи. предполагам батерии за гореспоменатото К700 няма да те интересува, но и таквиз имам ако случайно ти притрябват. зарядните (и четирите) ти ги давам за 15 лв, колкото е едно ново такова(по лични много стари наблюдения). сега ще проверя дали тия за 220V не са всъщност 3 броя и ако е така влизат всичките в комплекта без промяна на цената. интересува ли те? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Logistics Posted August 6, 2007 Author Share Posted August 6, 2007 Окей, тия 4-5 зарядни ще ги взема, а нещо с голяма букса ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.