Jump to content
BulForum.com

Продавам компютър P4

Recommended Posts

Mainboard - Ga-8i915GDuo Vga - Остава 1 година и 6 месеца гаранция

CPU - P4 celeron 2.66, lga775 Box- Остава 1 година и 6 месеца гаранция

RAM - 256mb ram DDR400 A-Data - Остава 1 година и 6 месеца гаранция

HDD - 160gb hdd Seagate Sata - Остава 3 години гаранция

DVD dvd rw Nec ND-3570A- Остават 5 месеца гаранция

FDD

Case JNC 350W

Mouse - wireless A4 RBW-5wl optcal

Keyboard - Logitech value- Остава 1 година и 6 месеца гаранция

Monitor -LCD monitor 15" Lg L1510S

Цена 584 лв с LCD монитора

Цена 484 лв с CRT монитор 17" Dell m782

Цена 384 лв без монитор

Компютъра не се продава на части !!

С това подвеждащо заглавие, някой незапознат потребител може да се подлъже и да купи Келешрона вместо чист Пентиум..

Оправи си заглавието..

И друго - твърдия диск чисто нов ли е, или не? Защото Сийгейт дисковете са с 36 месеца гаранция към продавача + 2 години към сийгейт (т.е. последните 2 години, ако диска се прецака, за ТВОЯ сметка, ако искаш го пращаш към сийгейт и те ако преценят ти го подменят..).

Моля, пишете коректно какво ТОЧНО продавате и гаранционните срокове...

Така, обяснявам специално за потребителят "dvdrw", който явно има повече свободно време и

пише в чуждите теми за да се заяжда с продавачите:

1. Заглавията в Форума не могат да се редактират от потребителите в него, ако можеше първо щях да си редактирам грешката която съм допуснал в моето - написал съм "оставща" вместо "оставАща"

2. Ако прочетеш внимателно в заглавието пише: "Продавам компютър P4" а не "Продавам компютър с процесор P4" тоест написал съм по този начин заглавието за да стане ясно на този който го чете от какво поколение е компютъра !

3. За Хард диска - Компютъра не е мой, а на гаранционната карта която ми дадоха издадена от фирмата продавач пише толкова като гаранция, без да има изрични уточнения, обяснения и т.н. в нея, така че аз съм писал толкова колкото пише в гаранционната карта!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...