Jump to content
BulForum.com

Продавам Телефони работещи със 2 SIM карти

Recommended Posts

Спам в тази тема са по-голямата част от мненията на Yorkie

Прегледай постовете ми внимателно и ВИЖ как съм свършил ТВОЯТА РАБОТА!!!

Освен КОМПЕТЕНТНИТЕ ТИ мнения, че всичко с изключение на предлаганото от теб е боклук, нищо друго няма. Няма производител, няма модел, няма снимки... няма нищо, само празни приказки и една цена. Опс и за гаранцията разбрах - тя е в Китай, защото България е по-далече...

Дори не се знае колко са безопасни за потребителите тези телефони, все пак това са ДВА телефона в един корпус, които работят ЕДНОВРЕМЕННО. Какви са дозите на излъчване, безопасни ли са за човек?

Колкото до претенциите ми, не съм предявявал такива, но ти благодаря за мнението ти относно моята тъмна личност :)

Сега, бъди така добър да отговориш на два въпроса:

1. Как ще си ползваме гаранцията в Китай и колко ще ни струва това удоволствие?

2. Безопасни ли са за употреба по отношение на височестотното излъчване?

"Няма производител"-Ти сам си дал сайт към производителя

"Няма модел"-Модела е А800

"Няма снимки"-Отвори си добре очите и виж че съм написал:"Който иска снимки ще му изпратя на мейла"

Относно двата ти въпроса:Не мисля да ти отговарям защото смятам че не те интересуват а просто ти доставя удоволствие да спамиш темите на хората,забелязвам че не е само при мен това явление.Така че те оставям да летиш на воля а за спама си има модератори.

ВСИЧКИ ТЕЛЕФОНИ СА КАПАРИРАНИ-СЪОТВЕТНО ПРОДАДЕНИ.

ЗА ВСИЧКИ МНОГОЗНАЙКОВЦИ ЩЕ КАЖА:"КУЧЕТАТА СИ ЛАЯТ КЕРВАНА СИ ВЪРВИ"

МОЛЯ МОДЕРАТОРИТЕ ДА ЗАТВОРЯТ ТЕМАТА

ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ

"Няма снимки"-Отвори си добре очите и виж че съм написал:"Който иска снимки ще му изпратя на мейла"

Относно двата ти въпроса:Не мисля да ти отговарям защото смятам че не те интересуват а просто ти доставя удоволствие да спамиш темите на хората,забелязвам че не е само при мен това явление.Така че те оставям да летиш на воля а за спама си има модератори.

Ти не отговори на въпросите ми по две причини:

1. Неудобни са. Което означава, че нямат никакви сертификати, следователно са опасни за употреба.

2. Не знаеш. Което означава, че не знаеш какво предлагаш а тези, които ще купят - не знаят на какво ще станат собственици. Това не изключва т.1

И накрая ще си позволя да ти отговоря с една мисъл на велик руски писател.

Всяко идиотско деяние има своето философско оправдание

Само не знам кой си капарира такава котка в чувал.... Ама да е жив и здрав...

Ще си позволя и аз една мисъл...

"Само китайците са повече от глупаците..."

Само не знам кой си капарира такава котка в чувал.... Ама да е жив и здрав...

Ще си позволя и аз една мисъл...

"Само китайците са повече от глупаците..."

И ще те допълня, ако не възразяваш:

Всеки ден се ражда по една овца, която плаче да бъде остригана.

Честито на всички :)

Ти ще ми отговориш ли на един въпрос?

Ти като си купуваше телефон(ако си си купувал).дадоха ли ти сертификат за качество и за това че не е вреден за здравето,и можеш ли да ми посочиш магазин в Пловдив,кадето като си купиш телефон и ти дават такъв сертификат?

Sorry станаха два въпроса:)

А относно телефоните ги купи една фирма за компютри

Ти като си купуваше телефон(ако си си купувал).дадоха ли ти сертификат за качество и за това че не е вреден за здравето,и можеш ли да ми посочиш магазин в Пловдив,кадето като си купиш телефон и ти дават такъв сертификат?

Ами те големите марки си имат сертификати. А тези твоите са все едно да си купя от руския пазар нещо за 300 лв. Е как да стане? Моля те, стегни се и спри да пишеш глупости. Телефоните не си ги виждал но си имал "поне 10 такива". Хммм интересно.... имал си 10 различни телефона, работещи с 2 карти?! В заглавието на темата си обявил, че са с гаранция, ама на това ти ако му викаш гаранция... Въобще... темата си е за затваряне...

Ще ти отговоря, естествено. Мобилен телефон ползвам от далечната 1997 година, когато абонатите на тази услуга бяха около 25 000...

По отношение на сертификатите... ще ги намериш в ПРИДРУЖАВАЩАТА ги документация, наречена от по-обикновените хора "книжка (и)"

Обикновено цялата 1-ва или 2-ра страница представлява сертификати, декларация за съответствие и мерки за безопасно използване, както и кои категории хора не бива да ги използват и защо.

Няма такъв модел. Всички модели от А серията ще намерите ТУК:

http://www.qxmc.com/product/index.asp?classid=16

Което означава или, че е менте на ментето или,че производителят е друг.

Честито още веднъж на новият им собственик :)

Да да,разбрах ви.Моля някой да затвори темата.

Сега разбирам защо бързаш да се затвори темата :)

ЕТО ти сайта на фирмата дистрибутор и която дава гаранцията и "КНИЖКИТЕ".А това е сайта на фирмата производител.Само че ти отворко не можеш да го разгледаш защото е на Китайски(о извинявай че те подцених може би знаеш и китайски).А колкото до темата бързам да я затворя за да спреш да плюеш по нея.

ЕТО ти сайта на фирмата дистрибутор и която дава гаранцията и "КНИЖКИТЕ".А това е сайта на фирмата производител.Само че ти отворко не можеш да го разгледаш защото е на Китайски(о извинявай че те подцених може би знаеш и китайски).А колкото до темата бързам да я затворя за да спреш да плюеш по нея.

Колко патетично :D

Дистрибуторът всъщност е търговска фирма (което е напълно нормално), която не предлага продукти на фирмата посочена от теб. Повече за нея тук:

http://www.alibaba.com/aboutalibaba/aligroup/index.html

Сайтът на производителя има и английска версия, линк към която съм дал отдавна, но очевидно наистина си много тъпо парче. Щракни на бутона English в горният ляв ъгъл на сайта, който си дал и ще се отвори ИМЕННО английската версия на сайта, който дадох аз... :laughing:

http://www.cectelecom.com/

с едно щракване се превръща в:

http://www.qxmc.com/

Не намираш ли, че е много странен фактът в сайта на "дистрибутора" да липсва упоменат производителят. Интересно как единият продава стока от другият без да се познават :blink:

И един съвет ако позволиш. Не ми давай линкове на мен. Аз знам какво търся и къде да го намеря :)

Айде стига вече! Да го оставим да се опита! Може и някой да клъвне и да го продаде... Стига сме го прецаквали вече...

За съжаление прецакани ще бъдат почтени хора, които не подозират какво купуват.

На мошенници като smilen би трябвало да им бъде наложен БАН.

Колко патетично :D

Дистрибуторът всъщност е търговска фирма (което е напълно нормално), която не предлага продукти на фирмата посочена от теб. Повече за нея тук:

http://www.alibaba.com/aboutalibaba/aligroup/index.html

Сайтът на производителя има и английска версия, линк към която съм дал отдавна, но очевидно наистина си много тъпо парче. Щракни на бутона English в горният ляв ъгъл на сайта, който си дал и ще се отвори ИМЕННО английската версия на сайта, който дадох аз... :laughing:

http://www.cectelecom.com/

с едно щракване се превръща в:

http://www.qxmc.com/

Не намираш ли, че е много странен фактът в сайта на "дистрибутора" да липсва упоменат производителят. Интересно как единият продава стока от другият без да се познават :blink:

И един съвет ако позволиш. Не ми давай линкове на мен. Аз знам какво търся и къде да го намеря :)

За съжаление прецакани ще бъдат почтени хора, които не подозират какво купуват.

На мошенници като smilen би трябвало да им бъде наложен БАН.

Комплексарчета като теб, които мислят че последното нещо което имат са комплекси, а всъщност не осъзнават, че най-големият им комплекс е това, че се смятат за най-прави във всичко и са над всичкия, та тия като теб вършеят из форума и го бутат надолу с тяхните заучени copy/paste -вани изказвания, информации и мнения за живота и хората около тях като цяло. Пич, не знаеш какво говориш! Той бил чел, той бил информиран, той бил търсил в Google... наистина ли смяташ, че тази информация, която си намерил е вярна и е напълно изчерпателна?! Ако е така - съжалявам за провалената ти психика породена от лошото детство, взаимоотношения с родители (било то лоши или прекалено добри, та чак лигави). Спри да изказваш ненужното си мнение тук! Никой не те е питал, никой не го иска! Човекът си пусна тема какво има за продан, ти достатъчно я провали със стремежа си да си вдигнеш още една точка от рейтинга. Прочети правилника, като си толкова "умен", там ще намериш нещо от сорта: "Забранено е да се пишат мнения за обсъждане на цена, качество или такива, които не са вдигнати с цел заинтересованост на продажба!" Кажи ми точно кое от твоите мнения, състоящи се в еднообразни долнопробни редове, които казват едно и също, но по различен начин, беше с цел интерес към офертата?! Това е защото модераторите не са обърнали внимание, ако бяха досега аз да имам warn, а ти - bann! Писна ми от разбирачи!

Знам, че сега ще четеш и ще се смееш и после ще пишеш нещо от сорта на това колко съм бил тъп, ограничен и как не съм прав, а ти си прав и че не ти пука какво мисля и т.н. Няма нищо, свикнал съм на такива отговори, такива като тебе с багер да ги ринеш - надъхвации. Айде към google да търсиш разумен отговор, аз съм тука, чакам ;)

Писането на коментари без интерес е абсолютно забранено и се наказва строго (warn + moderated).

REDBiRD - ти какъв интерес имаш тук, че коментираш? Ще купуваш стоката? Продаваш стоката? Нито едното, нито другото?! Заповдай един банан. Коментари от кибици и сеирджии не се допускат - пишат и коментират само заинтересувани. Не ми обяснявай сега как го правиш като един истински Робин Худ само и само да предпазиш някакви си рибки или шарани да не се подхлъзнели... Не приемаме такива... Има едни правила боцнати в тоя раздел най-отгоре - прочети там какво пише. Тук всеки си носи отговорност - бил той шаран, бил той тарикат... ти не си човека дето ще раздава правосъдие - ти си човека, който като всички останали ще спазва правилата на форума. Точка. Айде пътувай в Шеруудската гора. Ако имаш възражения - прати ми ЛС.

-- Продавача да си пусне нова тема, в която да си обяви стоката както трябва обаче - с работещи линкове и без дивотии от сорта на "снимки на имейл" - снимки ако имаш слагаш тук.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...