DenisBeljata Posted August 4, 2007 Share Posted August 4, 2007 Наскоро се сдобих с качествена машинка, а съм "тънък" откъм плочи и ме е хванал един мерак Ами това е, който му стоят/пречат и събират прах..... Естествено изключително важно е да НЕ са надраскани...... Музикално "всеяден" съм, така че всякакви стилове.... Естествено и цената има значение Мерси предварително на отзовалите се ! Лек ден на всички. Link to comment Share on other sites More sharing options...
funakoshi Posted August 4, 2007 Share Posted August 4, 2007 Намират ми се някакви старички около 10-15 бр. за 5лв са твои Link to comment Share on other sites More sharing options...
divanov Posted August 4, 2007 Share Posted August 4, 2007 Имам на Beatles, Queen, Bethoven, и още много но повечето са Балкантон. Заповядай да си избереш... skype - didkuivanov Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 имам цяла поредица оригинални прочи на Чайковски,3 мисля че са с кутия и описание цена 25лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lindeman_ Posted August 6, 2007 Share Posted August 6, 2007 Дъртия има плочи с класическа музика. Симфонична, хорова и оперна. Има също и естрада. Дава ги по 1 лев за плоча, понеже били дългосвирещи плочи (каквото и да значи това). За над 30 бройки ги дава по 50 стотинки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreflux Posted October 16, 2007 Share Posted October 16, 2007 http://www.bulforum.com/index.php?showtopic=56917 Тук имам доста заглавия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.