djadomraz Posted July 31, 2007 Share Posted July 31, 2007 Да може да чете Sony Memory Stick Pro Duo без да е нужно да ползвам преходник. И да не е MSI, че 1 такова, купено от техномаркет европа успя вече да се скапе (аз и отпреди не харесвах марката, благодарение на един експеримент с дънни платки отпреди време, та сега съвсем не искам да ги чуя). Ако някой има или знае откъде и какво да си взема ще съм благодарен да сподели Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeCh Posted July 31, 2007 Share Posted July 31, 2007 От темата компоненти в подписа ми: Други: 1. Card reader за вграждане (на мястото на флопито) - снимка - 12лв. Има слот за Sony Memory Stick, но дали чете Pro Duo не знам. Знам, че съм прочитал с него Sony Memory Stik Duo, ама без Pro-то. Има един такъв сложен в офисното ми PC. Ако искаш вземи една памет и ела да видим дали ще я прочете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xway Posted July 31, 2007 Share Posted July 31, 2007 Имам точно като горния reader - за съжаление не чете Pro, а за Duo си трябва преходник. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 4, 2007 Author Share Posted August 4, 2007 От темата компоненти в подписа ми:Други: 1. Card reader за вграждане (на мястото на флопито) - снимка - 12лв. Има слот за Sony Memory Stick, но дали чете Pro Duo не знам. Знам, че съм прочитал с него Sony Memory Stik Duo, ама без Pro-то. Има един такъв сложен в офисното ми PC. Ако искаш вземи една памет и ела да видим дали ще я прочете. Няма да чете без преходник щото е доста по-тънка дуо-то. Аз си намерих на SP един четец вече не помня от кой магазин - май от хенди-то до джумаята... мерси все пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
geronimo Posted August 4, 2007 Share Posted August 4, 2007 Да може да чете Sony Memory Stick Pro Duo без да е нужно да ползвам преходник. И да не е MSI, че 1 такова, купено от техномаркет европа успя вече да се скапе (аз и отпреди не харесвах марката, благодарение на един експеримент с дънни платки отпреди време, та сега съвсем не искам да ги чуя). Ако някой има или знае откъде и какво да си взема ще съм благодарен да сподели Имам два USB на НАМА , четат всичко. Фотоапарата ми е SONY с Memory Stick Pro Duo и няма проблеми. Не е небходима инсталация под ХР и VISTA , разпознава го автоматично. цена 10 лева за единият. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filiu Posted March 5, 2008 Share Posted March 5, 2008 zavisi ima edni na tcm i vapreki 4e sa tcm sa dobri vig v magazinite na tcm Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeCh Posted March 5, 2008 Share Posted March 5, 2008 zavisi ima edni na tcm i vapreki 4e sa tcm sa dobri vig v magazinite na tcm А бре момко, не гледате ли датите на темите? От преди 8 месеца е! Как мислиш, човека намерил ли е вече или тебе ще чака да се изкажеш по въпроса? И какъв ти е зора да ъпваш прастара тема за нищо? Поне да имаш някакъв интерес от това........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 5, 2008 Author Share Posted March 5, 2008 zavisi ima edni na tcm i vapreki 4e sa tcm sa dobri vig v magazinite na tcm Хехе къде издири тази тема от преди половин година Оттогава смених поне 2 различни четеца, разкарах фотоапарата сони и сега съм с никон и канон, а четеца -вече съм с този който shadowhand ми препоръча в другата тема за фотоапаратите и който взех от фотопавилиона. Е, малко скъпичък беше (поне в сравнение с предложените в тази тема) - около 65-70лв, но за сметка на това реших проблема веднъж завинаги Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.