Jump to content
BulForum.com

Купувам Card Reader

Recommended Posts

Да може да чете Sony Memory Stick Pro Duo без да е нужно да ползвам преходник. И да не е MSI, че 1 такова, купено от техномаркет европа успя вече да се скапе (аз и отпреди не харесвах марката, благодарение на един експеримент с дънни платки отпреди време, та сега съвсем не искам да ги чуя).

Ако някой има или знае откъде и какво да си взема ще съм благодарен да сподели

От темата компоненти в подписа ми:

Други:

1. Card reader за вграждане (на мястото на флопито) - снимка - 12лв.

Има слот за Sony Memory Stick, но дали чете Pro Duo не знам. Знам, че съм прочитал с него Sony Memory Stik Duo, ама без Pro-то. Има един такъв сложен в офисното ми PC. Ако искаш вземи една памет и ела да видим дали ще я прочете.

От темата компоненти в подписа ми:

Други:

1. Card reader за вграждане (на мястото на флопито) - снимка - 12лв.

Има слот за Sony Memory Stick, но дали чете Pro Duo не знам. Знам, че съм прочитал с него Sony Memory Stik Duo, ама без Pro-то. Има един такъв сложен в офисното ми PC. Ако искаш вземи една памет и ела да видим дали ще я прочете.

Няма да чете без преходник щото е доста по-тънка дуо-то. Аз си намерих на SP един четец вече не помня от кой магазин - май от хенди-то до джумаята... мерси все пак

Да може да чете Sony Memory Stick Pro Duo без да е нужно да ползвам преходник. И да не е MSI, че 1 такова, купено от техномаркет европа успя вече да се скапе (аз и отпреди не харесвах марката, благодарение на един експеримент с дънни платки отпреди време, та сега съвсем не искам да ги чуя).

Ако някой има или знае откъде и какво да си взема ще съм благодарен да сподели

Имам два USB на НАМА , четат всичко. Фотоапарата ми е SONY с Memory Stick Pro Duo и няма проблеми. Не е небходима инсталация под ХР и VISTA , разпознава го автоматично. цена 10 лева за единият.

• 7 months later...
zavisi ima edni na tcm i vapreki 4e sa tcm sa dobri vig v magazinite na tcm :D

А бре момко, не гледате ли датите на темите? От преди 8 месеца е! Как мислиш, човека намерил ли е вече или тебе ще чака да се изкажеш по въпроса? И какъв ти е зора да ъпваш прастара тема за нищо? Поне да имаш някакъв интерес от това........

zavisi ima edni na tcm i vapreki 4e sa tcm sa dobri vig v magazinite na tcm :D

Хехе къде издири тази тема от преди половин година :blink: Оттогава смених поне 2 различни четеца, разкарах фотоапарата сони и сега съм с никон и канон, а четеца -вече съм с този който shadowhand ми препоръча в другата тема за фотоапаратите и който взех от фотопавилиона. Е, малко скъпичък беше (поне в сравнение с предложените в тази тема) - около 65-70лв, но за сметка на това реших проблема веднъж завинаги :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...