Jump to content
BulForum.com

Търся 2 игри, godfather и gothic 3

Recommended Posts

Искам някой да ми запише тези 2 игри. По 1 двд са, давам по 5 лева за всяко. Ще мина да си ги взема от който ми ги запише. Мерси :)

Че за какво да я пускам тая обява ако съм решил да те метна ? И за какво да те мятам за 10 лева :) Пиши ми ПМ след колко време къде да дойда и телефон и да си стискаме ръцете ;)

Ами де да знам може ей така за шоуто да ме накараш да ги запиша и после да не се появиш. Всякви ги има.

А иначе спешно ли ти трябват? Защото мога да ги сваля през ноща и утре сутринта да ти ги запиша. Предполагам дисковете от мен. Имаш ли претенции за марката? Кутийки нямам.

Ами то за сега става дума, някой ако ги има, ако ги пусна през нощта и аз ще ги сваля :)

Ами, и аз се сетих ама си помислих, че може би ги искаш записани. Щом ти трябват толкова спешно не мога да ти помогна.

имам готика 3 , за първата не мога да ти помогна. ако се появиш за 16 минути ще ти я драсна, и кафе ще черпя .пиши на лично да се разберем .

Аз имам и двете игри като Готик с пач 1,12 и Кръстника с работещ крак (по спомен първия крак който излезе не работеше) ако искаш драсни един пм. :)

Записвам с мои дискове Verbatim :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...