Jump to content
BulForum.com

Продавам Комютър+Монитор

Recommended Posts

Здравейте,

PC-то, което се продава е със следните характеристики:

Процесор - Intel PIII Celeron 566 mhz (можете да го клокнете без проблеми до 850)

РАМ - 256 SDRAM PC133 (2x128MB)

Optical Device - DVD Room Sony

FDD - незнам каква марка беше, но работи без проблеми

HDD - Seagate 20 GB

Video - GeForce 4 MX-440 AGP 64MB DDR

Lan - RealTeck 10/100 mbps

Sound - on board + C-media 5.1 sound card

MotherBoard: GigaByte GA-6VM7A+ (подаржа до 1ghz процесор)

Мониторът е :

Hewlett Packard модел HP71, 17" произведен е през 2001 година

Монитора се продава за 70 лева, компютърът за 150.

За контакти:

телефон: 0888 98 89 10

e-mail: devil@plcnet.org

irc: #Plovdiv via irc.plcnet.org (nick: black`d3vil )

Търсете Атанас.

P.P.S.

По желание може да бъде инсталирана дадена операционна система (без значение каква). Също може да се инсталира даден софтуер, отново по Ваше желание.

P.P.P.S.

Възможен е малак коментар за цената ;)

не, идеята беше да го продам на куп както е, защото сам знаеш, как е хавата с чарколите - продавам го на части, остава някоя щуротия, която никои не я иска и в следващият момент става непродаваема и в крайна сметка не съм зел това което исках ;)

не, идеята беше да го продам на куп както е, защото сам знаеш, как е хавата с чарколите - продавам го на части, остава някоя щуротия, която никои не я иска и в следващият момент става непродаваема и в крайна сметка не съм зел това което исках ;)

Така е прав си, но аз бях длъжен да попитам, след като изрично не беше упоменато, че се продава накуп. Интересът ми опира половина (поне) от предлагания от теб комп и нямаше начин да мина без питане. И аз имам една камара стари части и ако ти го взема целия ще се чудя къде да ги слагам за да не ми заемат място. А ако твоя го даваше на части, тъкмо щях да си ги оползотворя всички, но здраве да е успех с продажбата и ако случайно скоро си промениш мението драсни един ПМ, че ми е спешен. Има и друг вариант - ако решиш да продаваш на части, намери си хора за всичко и тогава действай наведнъж всичко.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...