Jump to content
BulForum.com

Risuvam Kartini po poru4ka

Recommended Posts

Нещо подобно на това можеш ли да нарисуваш: http://magazinche.com/viewimage.php?image=881

(Питам защото вече се сдобихме с тази която най-много ни харесваше обаче е малко над възможностите да купя още 2-3 от тях пък жена ми много се кефи на стила на Юлиян Кръстев и ако може да докараш нещо подобно брой че имаш 1 клиент вече)

day si E-maila da ti pokaja nqkolko kartini i zamul4i pove4e !

<Почти оff>

Ебати отношението към клиентите :blink: Не разбирам много от рисуване на ръка, ама до колкото знам lucidus ти задаваше съвсем нормални въпроси и с нищо не се е заяждал?

Дори и да имах интерес, само заради тези 2 поуста, нямаше да се обърна към теб. Успех ! ;)

Правилно Йордан, ти рисуваш, не продаваш домати, а дори и като продавам домати, ако дойде някой да ми задава такива "поустове", не бих му обърнал внимание.

Mersi za podkrepata :)

Правилно Йордан, ти рисуваш, не продаваш домати, а дори и като продавам домати, ако дойде някой да ми задава такива "поустове", не бих му обърнал внимание.

I dori da prodava6e domati, a si pisal samo domati, estestveno 6te6e da te pitam kolku sa golemi, dali sa zreli ili zeleni :lol:

dobre stiga ve4e s tova, iskam da se izvinq na йордан

vsepak iskav malko pove4e informaciq ne vseki se zahva6ta da risuva maslo na platno portret na 3/4

mislq 4e pisha na Bulgarski vupreki 4e moga da pish ai na English :P moje bi iskashe da kajesh na kirilica :P

Off/

Аз мога да пиша на още 3 езика, но си пиша на кирилица. И на мен не ми харесва когато се пише на латиница. Неудобно е за четене, изглежда неестетично и е антибългарско. A потребителят преди мен те попита най-учтиво, но му отговаряш все едно си над нещата. Съжалявам, че пиша извън темата.

/Off

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...