gadniqt Posted July 12, 2007 Share Posted July 12, 2007 Ами трябвами да кара около 3 дена поне.Цена.......зависи от състоянието П.П. Ако някой знае дали се продават нови в магазините и горе-доло колко вървят,че не ми се вярва да намеря за толкова стар модел телефон. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted July 12, 2007 Share Posted July 12, 2007 Ами трябвами да кара около 3 дена поне.Цена.......зависи от състоянието П.П. Ако някой знае дали се продават нови в магазините и горе-доло колко вървят,че не ми се вярва да намеря за толкова стар модел телефон. ами има , но за оригинални незнам , но има сега по уж 5000mAh около 10 кинта са , аз на баща ми взех такава и си кара стабилно Link to comment Share on other sites More sharing options...
ex-impo Posted July 12, 2007 Share Posted July 12, 2007 има ги все още преди 3 месеца си взех от едно магазинче до Видео зоната на Руски за 10лева 1100mah ама не е оригинална Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markas Posted July 12, 2007 Share Posted July 12, 2007 има, и аз от руски си взех една 5000мАh Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadniqt Posted July 12, 2007 Author Share Posted July 12, 2007 Купих си.Моля затворете темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.