Eleutherios Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 Чакам предложения между 30-40лв. в зависимост от това колко е ползвана картата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 SB Live! Platinum + Live Drive II 40лв. при условие че дойдеш да си ги вземеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted July 9, 2007 Author Share Posted July 9, 2007 SB Live! Platinum + Live Drive II 40лв. при условие че дойдеш да си ги вземеш. За взимането няма проблем, особено ако си от Пловдив (но е нужно да се уверя че картата работи защото пак от този форум един пич ми изтърси пак същата карта-но не работеща ) Интересно ми е, аз много не разбирам от саунд карти това платиниум какво трябва да означава по яка ли е? плс малко инфо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 .... това платиниум какво трябва да означава по яка ли е? плс малко инфо Значи, че отгоре е покрита с 1 слой платина за по-добър контакт на елементите, и така наистина става по-яка.. Сега сериозно - платиниум моделите обикновено са базирани на същия чип както и по-евтините карти от същата серия, понякога имат малко по-добри параметри от Value-версиите например, но главната разлика е че имат външен модул с повече I/O и дистанционно управление. П.П. Между другото...ако си сигурен, че предишната карта е била неработеща (а не че ти не си могъл да я подкараш)...кажи кой е тоя "пич от форума", че да не купуваме от него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted July 10, 2007 Author Share Posted July 10, 2007 Тъй като Xciter замина на селУ а на мен ми се наложи днес да бачкам допълнително не можахме да осъществим връзка и да взема картата. Така че все още си търся, ако на някои му се намира да пише. Оставям и телче за връзка. 0889010915 , skyke: oziriz_hd209458b Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.