Jump to content
BulForum.com

Купувам саунд карта

Recommended Posts

SB Live! Platinum + Live Drive II 40лв. при условие че дойдеш да си ги вземеш.

За взимането няма проблем, особено ако си от Пловдив (но е нужно да се уверя че картата работи защото пак от този форум един пич ми изтърси пак същата карта-но не работеща :confused )

Интересно ми е, аз много не разбирам от саунд карти това платиниум какво трябва да означава по яка ли е? плс малко инфо

.... това платиниум какво трябва да означава по яка ли е? плс малко инфо

Значи, че отгоре е покрита с 1 слой платина за по-добър контакт на елементите, и така наистина става по-яка.. :bgrin:

Сега сериозно - платиниум моделите обикновено са базирани на същия чип както и по-евтините карти от същата серия, понякога имат малко по-добри параметри от Value-версиите например, но главната разлика е че имат външен модул с повече I/O и дистанционно управление.

П.П. Между другото...ако си сигурен, че предишната карта е била неработеща (а не че ти не си могъл да я подкараш)...кажи кой е тоя "пич от форума", че да не купуваме от него. ;)

Тъй като Xciter замина на селУ а на мен ми се наложи днес да бачкам допълнително не можахме да осъществим връзка и да взема картата. Така че все още си търся, ако на някои му се намира да пише. Оставям и телче за връзка.

0889010915 , skyke: oziriz_hd209458b :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...