T.N.T. DYNAMITE Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 купувам работещ къртач до 250 лв. skype:kapitanhyk или на ЛС Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 Не му ли се вика Хилте? Между другото по оная уличка от джумаята надоле към кукления малко преди енергото в дясно дават под наем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minko_vm Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 kъртач или перфоратор ти трябва штото има такива нови по 350лв крес работил сам 3 години с тях и са добри ако те интересува skype minko_vm ште ти обясня от къде да си го купиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
T.N.T. DYNAMITE Posted July 8, 2007 Author Share Posted July 8, 2007 ами къртач ми е нужен може втора употреба нещо марково Link to comment Share on other sites More sharing options...
funakoshi Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 Къртач на български или канго - без значение Хилти е просто марка Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiko_pld Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 Ако си намериш CRESS няма да сгрешиш ,работил съм доста с такава машина и съм доволен. съжелявам за offtopica Link to comment Share on other sites More sharing options...
morty Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 Колегата ми продаваше една "Макита" довечера ще ти пиша на ПМ колко парички и търси. А и м/у другото колко килограмов къртач ти трябва? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fluky Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 Може да разгледаш този адрес имат склад и в Повдив фирма Стойрент ето и адреса http://stroyrent.bg/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
T.N.T. DYNAMITE Posted July 9, 2007 Author Share Posted July 9, 2007 това с под наем отпада поради причината че е далечен обект и щи отними време и машината не трябва да е мабка защотоще се карти ЛЕСКА която е по лоша и от бетона ака някои ме разбира Link to comment Share on other sites More sharing options...
T.N.T. DYNAMITE Posted July 9, 2007 Author Share Posted July 9, 2007 може и цената да е малко повече! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.