Gen4 Posted July 7, 2007 Share Posted July 7, 2007 ВАЗ 21011,АГУ Ланди-Ренцо,гражд.отговорност 2007,годишна винетка за 2007,в движение,550 лв.,намира се в кв.Смирненски,тел.0898711568 за огледи след 18.00 ч. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted July 7, 2007 Share Posted July 7, 2007 Снимки ще може ли да сложиш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gen4 Posted July 7, 2007 Author Share Posted July 7, 2007 Снимки ще може ли да сложиш?,елате и си я вижте,не ме занимавайте със снимки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted July 7, 2007 Share Posted July 7, 2007 ,елате и си я вижте,не ме занимавайте със снимки Виж сега приятел, след като си пуснал обявата трябва да се отнасяш малко по сериозно към клиентите. Смятам че не ти искам снимки ей така за спорта, а просто върша работа на приятел с ограничени финанси, който живее в Стара Загора. Нали се сещаш, че е хубаво да му пратя снимките и ако е хареса водя ти го и се разбирате. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gen4 Posted July 7, 2007 Author Share Posted July 7, 2007 Виж сега приятел, след като си пуснал обявата трябва да се отнасяш малко по сериозно към клиентите.Смятам че не ти искам снимки ей така за спорта, а просто върша работа на приятел с ограничени финанси, който живее в Стара Загора. Нали се сещаш, че е хубаво да му пратя снимките и ако е хареса водя ти го и се разбирате. Приятелю,с тези си въпроси само трупаш то4ки за Форума,ела и я виж Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted July 7, 2007 Share Posted July 7, 2007 Приятелю,с тези си въпроси само трупаш то4ки за Форума,ела и я виж Нали точно това ти казвам, че колата не е за мен. Аз коли си имам за каране и нямам време да се занимавам с оглед на нещо което не е за мен, но както и да е. Успех в продажбата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tisho_g Posted July 7, 2007 Share Posted July 7, 2007 става ли за каране да не е пълна разруха ако става коя година е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gen4 Posted July 7, 2007 Author Share Posted July 7, 2007 става ли за каране да не е пълна разруха ако става коя година е 1978,всеки ден съм на работа с нея Link to comment Share on other sites More sharing options...
TER Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 С какви гуми е? Харчи ли масло? Колко харчи на газ и с каква бутилка си? Интересувам се за баща ми? Благодаря предварително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tisho_g Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 би ли качил някоя снимка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gen4 Posted July 8, 2007 Author Share Posted July 8, 2007 С какви гуми е?Харчи ли масло? Колко харчи на газ и с каква бутилка си? Интересувам се за баща ми? Благодаря предварително! Dobri vaprosi TER,ako vse pak si seriozen,6te ti gi spodelq v ponedelnik, би ли качил някоя снимка,Предлагам ти да ми званнеш и ще направим необходимото,а Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.