hiperhaho Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 CPU: Intel Celeron D 320, 2400 MHz (18 x 133)--- или P4 631 3.0GHz Motherboard: ASRock P4i48 5 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, LAN или по-добро дъно Chipset: Intel Breeds Hill i848P RAM: 1G (2x512MB) Video Adapter: RADEON 9250 - Secondary, 128 MB, TV-OUT може и по-добра Disk Drive: ExcelStor Technology J8160 (160 GB, IDE) Case: White, 350W-400w Optical Drive: PHILIPS DVDR1660P1 (DVD+R9:8x, DVD-R9:4x, DVD+RW:16x/8x, DVD-RW:16x/6x, DVD-ROM:16x, CD:48x/32x/48x DVD+RW/DVD-RW) Audio Adapter: C-Media CMI8738/C3DX Audio Devicе може и оферти за нов комп.,но не ми се плаща ддс. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hiperhaho Posted July 5, 2007 Author Share Posted July 5, 2007 Искам да си взема нов компютър до 800лв с гаранция на компонентите,но без да се плаща ддс.Фирмите си''слагат'' ддс,а това не ме кефи.А ако става въпрос за комп.2-ра ръка ми се иска да взема нещо което да е сравнително ново и да врътка поне част от новите игри.Давам не повече от 400лв за 2-ра. чакам вашите оферти Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotko80 Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 Виж това дали ще те зайнтересова. http://www.bulforum.com/index.php?act=ST&a...entry1495032912 Link to comment Share on other sites More sharing options...
REDBiRD Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 Искам да си взема нов компютър до 800лв с гаранция на компонентите,но без да се плаща ддс.Фирмите си''слагат'' ддс,а това не ме кефи. А ако става въпрос за комп.2-ра ръка ми се иска да взема нещо което да е сравнително ново и да врътка поне част от новите игри.Давам не повече от 400лв за 2-ра.чакам вашите оферти Фирмите не си слагат нищо, а спазват законите в РБългария. Ако не те кефи ситуацията, регистрирай се по ДДС и си ползвай данъчният кредит, първо и второ ако някой ти каже, че не ти начислява ДДС те лъже. Твоят пост ми намирисва на безплатна консултация. Ако искаш цени на конкретни компоненти, това е друг въпрос - пишеш точно какво искаш и колко пари можеш да си позволиш за него. Ако някой може да ти удовлетвори искането ще ти пише. Ако не, отиваш в някой от големите супермаркети и си купуваш нещо за парите, които ти се дават. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hiperhaho Posted July 5, 2007 Author Share Posted July 5, 2007 мерси за консултацията,форума е безмислен когато няма такива компетентни капацитети като теб. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 Значи не съм много сигурен, но според мен е неизпълним варианта да ти го дадат без ДДС (тоест да не попълват необходимите документи, фискални бонове и т.н. ) и същевременно да ти издадат писмена гаранция. Иначе поразпитай из някои по-малки фирмички и капанчета (естествено не по телефона а на живо ) може и да се навият. Аз моя компютър го взех от такъв гаражен търговец без ДДС и нямам никакви проблеми с него вече трета година. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hiperhaho Posted July 5, 2007 Author Share Posted July 5, 2007 мерси,ще пробвам.Пък каквото стане Link to comment Share on other sites More sharing options...
smsdeliverer Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 http://www.bulforum.com/index.php?showtopic=55068&hl= Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.