Jump to content
BulForum.com

купувам компютър

Recommended Posts

CPU: Intel Celeron D 320, 2400 MHz (18 x 133)--- или P4 631 3.0GHz

Motherboard: ASRock P4i48 5 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, LAN или по-добро дъно

Chipset: Intel Breeds Hill i848P

RAM: 1G (2x512MB)

Video Adapter: RADEON 9250 - Secondary, 128 MB, TV-OUT може и по-добра

Disk Drive: ExcelStor Technology J8160 (160 GB, IDE)

Case: White, 350W-400w

Optical Drive: PHILIPS DVDR1660P1 (DVD+R9:8x, DVD-R9:4x, DVD+RW:16x/8x, DVD-RW:16x/6x, DVD-ROM:16x, CD:48x/32x/48x DVD+RW/DVD-RW)

Audio Adapter: C-Media CMI8738/C3DX Audio Devicе

може и оферти за нов комп.,но не ми се плаща ддс.

Искам да си взема нов компютър до 800лв с гаранция на компонентите,но без да се плаща ддс.Фирмите си''слагат'' ддс,а това не ме кефи.А ако става въпрос за комп.2-ра ръка ми се иска да взема нещо което да е сравнително ново и да врътка поне част от новите игри.Давам не повече от 400лв за 2-ра.

чакам вашите оферти

Искам да си взема нов компютър до 800лв с гаранция на компонентите,но без да се плаща ддс.Фирмите си''слагат'' ддс,а това не ме кефи. А ако става въпрос за комп.2-ра ръка ми се иска да взема нещо което да е сравнително ново и да врътка поне част от новите игри.Давам не повече от 400лв за 2-ра.

чакам вашите оферти

Фирмите не си слагат нищо, а спазват законите в РБългария. Ако не те кефи ситуацията, регистрирай се по ДДС и си ползвай данъчният кредит, първо и второ ако някой ти каже, че не ти начислява ДДС те лъже.

Твоят пост ми намирисва на безплатна консултация. Ако искаш цени на конкретни компоненти, това е друг въпрос - пишеш точно какво искаш и колко пари можеш да си позволиш за него. Ако някой може да ти удовлетвори искането ще ти пише.

Ако не, отиваш в някой от големите супермаркети и си купуваш нещо за парите, които ти се дават.

Значи не съм много сигурен, но според мен е неизпълним варианта да ти го дадат без ДДС (тоест да не попълват необходимите документи, фискални бонове и т.н. ) и същевременно да ти издадат писмена гаранция. Иначе поразпитай из някои по-малки фирмички и капанчета (естествено не по телефона а на живо :D ) може и да се навият. Аз моя компютър го взех от такъв гаражен търговец без ДДС и нямам никакви проблеми с него вече трета година.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...