lil_stenly Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 Искам да купя пит, но да не е над 3 месечен. Без значение е града, от който сте. Също така нямам претенции да е с родословие, важното е да е здраво, в добра форма и с добро телосложение. За парите, пишете за колко ги давате (пък може и по договаряне). Ще е хубаво ако ми пращате и снимки, ще съм ви благодарен! Може да ми пишете и да пращате снимки и на Мейл - [email protected] ПП: Пишете и пола на зверчето (ако не се вижда на снимката). Благодарности в аванс! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shangana Posted November 7, 2007 Share Posted November 7, 2007 Продавам СПЕШНО малко женско питбулче на 35 дни . Малко и сладко между 100 и 150лв. тел. за връски : 0883377128 и 0883377129 търсите никола или александър.Аз съм от София за хората от столицата да ми пишат на скайпа inzaghi_15 а тези които не е от софия и искат да го купят да ми пишат на имейла да се разбереме как ще им го пратя!Кучето не хапе обича да си играе с пръчици и да лудее който е заинтересуван да ми пише Снимка на майката: Снимка на кученцето: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.