AmX Posted June 23, 2007 Share Posted June 23, 2007 Продавам Kingstom 256MB DDR2 4200 533Mhz - 20лв/бр. Има остатъчна гаранция...но ме мързи да търса да вида...някаде към 1 година и нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmX Posted July 1, 2007 Author Share Posted July 1, 2007 ако някой купи и двете ги давам на 35лв.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmX Posted July 1, 2007 Author Share Posted July 1, 2007 Нови цени: по отделно 16лв бройката, заедно 30лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SouLReAVeR Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 Аз съм заинтересован, само че тъй кат не разбирам мноо от компютри(по-точно от съвместимости), ако можеш да ми кажеш дали тази памет е съвместима с моето дъно AsRock K7Upgrade - 880(Дуал чанел е) и със сегашната ми памет. В момента съм с други 2х256 мб ДДР(марката им не знам) - 16х16 мб и 8х32 ... Благодаря предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmX Posted July 2, 2007 Author Share Posted July 2, 2007 Аз съм заинтересован, само че тъй кат не разбирам мноо от компютри(по-точно от съвместимости), ако можеш да ми кажеш дали тази памет е съвместима с моето дъно AsRock K7Upgrade - 880(Дуал чанел е) и със сегашната ми памет. В момента съм с други 2х256 мб ДДР(марката им не знам) - 16х16 мб и 8х32 ...Благодаря предварително. За съжаление и аз не мога да ти отговора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SouLReAVeR Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 A ти на какво дъно си ги ползвал до сега ? Дай модел и марка.. да направя малко сравнение и да преценя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koliozepenizata Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 A ти на какво дъно си ги ползвал до сега ? Дай модел и марка.. да направя малко сравнение и да преценя. Твойто Asruck K7 Upgrade 880 работи с DDR (1), а неговите памети са DDR2. Несъвместими са накратко Link to comment Share on other sites More sharing options...
SouLReAVeR Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 Ем жалко наистина... koliozepenizata мерси за разяснението. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmX Posted July 4, 2007 Author Share Posted July 4, 2007 Ем жалко наистина... koliozepenizata мерси за разяснението. Мога да ти предложа една 256MB DDR1... Имам 2 от тях едната е на 400mhz а другата на 333mhz и двете са PQI, но една от двете беше развалена, даваше на някой мегабайт грешка. Просто нямам къде да ги тествам и ако искаш да ти дам да тестваш да видиш коя е работещата. Давам е за 20лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmX Posted July 7, 2007 Author Share Posted July 7, 2007 Продадени, затворете темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.