Jump to content
BulForum.com

Продавам Kingstom 256MB DDR2 4200 533Mhz

Recommended Posts

Продавам Kingstom 256MB DDR2 4200 533Mhz - 20лв/бр.

Има остатъчна гаранция...но ме мързи да търса да вида...някаде към 1 година и нещо.

Аз съм заинтересован, само че тъй кат не разбирам мноо от компютри(по-точно от съвместимости), ако можеш да ми кажеш дали тази памет е съвместима с моето дъно AsRock K7Upgrade - 880(Дуал чанел е) и със сегашната ми памет. В момента съм с други 2х256 мб ДДР(марката им не знам) - 16х16 мб и 8х32 ...

Благодаря предварително.

Аз съм заинтересован, само че тъй кат не разбирам мноо от компютри(по-точно от съвместимости), ако можеш да ми кажеш дали тази памет е съвместима с моето дъно AsRock K7Upgrade - 880(Дуал чанел е) и със сегашната ми памет. В момента съм с други 2х256 мб ДДР(марката им не знам) - 16х16 мб и 8х32 ...

Благодаря предварително.

За съжаление и аз не мога да ти отговора. :cry

A ти на какво дъно си ги ползвал до сега ? Дай модел и марка.. да направя малко сравнение и да преценя.

Твойто Asruck K7 Upgrade 880 работи с DDR (1), а неговите памети са DDR2. Несъвместими са накратко :P

Ем жалко наистина... koliozepenizata мерси за разяснението. :bgrin:

Мога да ти предложа една 256MB DDR1...

Имам 2 от тях едната е на 400mhz а другата на 333mhz и двете са PQI, но една от двете беше развалена, даваше на някой мегабайт грешка. Просто нямам къде да ги тествам и ако искаш да ти дам да тестваш да видиш коя е работещата. Давам е за 20лв.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...