Plopi Posted June 21, 2007 Share Posted June 21, 2007 Купувам голяма дървена табла за игра, по възможност с пулове и зарчета, като под голяма разбирам 64x42cm по-малки размери не ме интересуват. Цената зависи от състоянието на самата табла, моля да се има предвид, че една не лоша нова такава варира между 30-45лв. Ако някой знае къде има такива в града(Пловдив) също може да сподели Очаквам предложения в темата или на ПМ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peter Posted June 21, 2007 Share Posted June 21, 2007 imam edna kato za tebe! ne e igrano na neq!30 kinta e davam Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted June 21, 2007 Share Posted June 21, 2007 Ако някой знае къде има такива в града(Пловдив) също може да сподели Очаквам предложения в темата или на ПМ. Завчера видях такива каквито търсиш в грозната сергиика монтирана до часовника на пощата /сергииката не е на нивото на часовника / - цена не съм питал! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nelimsm Posted June 22, 2007 Share Posted June 22, 2007 Купувам голяма дървена табла за игра, по възможност с пулове и зарчета, като под голяма разбирам 64x42cm по-малки размери не ме интересуват. Цената зависи от състоянието на самата табла, моля да се има предвид, че една не лоша нова такава варира между 30-45лв. Ако някой знае къде има такива в града(Пловдив) също може да сподели Очаквам предложения в темата или на ПМ. 20 kinta zapazena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plopi Posted June 23, 2007 Author Share Posted June 23, 2007 Закупена от нелимсм, моля затворете темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.