FENA Posted June 19, 2007 Share Posted June 19, 2007 Продавам процесор Celeron,s.370,на 733мхз.Към него давам и охлаждане като за него.Може да се пробвам,за да се види,че е работещ.Обща цена 12лв. Възможен бартер за някакъв друг чаркалък. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted June 19, 2007 Share Posted June 19, 2007 ами ако си навит имам тук един излишен Дюрон на 600Mhz може да направим бартер колкото да се каже че далаверата е станала Link to comment Share on other sites More sharing options...
FENA Posted June 19, 2007 Author Share Posted June 19, 2007 Дурона не ми върши работа..нещо друго ако предлагаш кажи..например хард диск някакъв,да е в изправност. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted June 19, 2007 Share Posted June 19, 2007 CD-R Samsung супер запазен върши ли работа имам един хард 10 ама е с бад сектори и къде работи къде не,а аз незнам как се изолират за да се ползва Link to comment Share on other sites More sharing options...
FENA Posted June 19, 2007 Author Share Posted June 19, 2007 За момента не ми върши работа,но ако имам нужда до няколко дни и не съм го махнал ще ти пиша лично..ако намериш все пак някакъв хард диск може да направим врътката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted June 19, 2007 Share Posted June 19, 2007 Ок това имам и това предлагам не ми трябва на този етап проца както ти казах далавера да има иначе изпадне ли хард ти първи ще научиш за това Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.