_shefa_ Posted June 14, 2007 Share Posted June 14, 2007 Батериите са на 3 месеца. Ползвал съм ги за цифров фотоапарат. Продавам ги защото в момента имам 5 комплекта, а на мен сега ми трябват само 2. Батериите са оригинални и са в много добро състояние. Това са им данните: - 2 батерии AA Varta 2100 mAh - 4 батерии AA Uniross 2300 mAh Цена за двойка батерии - 7 лв. Издържат много - приблизително еднакво време и двата вида. Който реши да вземе, има 1 ден на разположение да ги тества с уреда, за който му трябват. Ако не е доволен (в което силно се съмнявам) ги носи обратно и връщам парите. В Тракия съм. Един комплект Uniross е продаден, значи остават още по един Uniross и Varta. P.S. Нещо извън темата. Напоследък забелязвам една масова правописна грешка, която вече се е разпространила като епидемия не само на този форум. Т.е. получава се така, че хората които пишат правилно вече започват сериозно да се замислят дали те не грешат. Става въпрос за думи от ж. род , които в ед. число завършват на "ИЯ", а в мн. число завършват на "ИИ". Често погрешно вместо с "ИИ" в мн. число се изписват с "ИЙ". Това нещо се учи още в училище. Доколкото знам в българския език няма думи, които в мн. число да завършват на "Й". Ето непълен списък на някои от често бърканите думи: батериЯ - батериИ - батериЙ функциЯ - функциИ - функциЙ кутиЯ - кутиИ - кутиЙ ютиЯ - ютиИ - ютиЙ магиЯ - магиИ - магиЙ цивилизациЯ - цивилизациИ - цивилизациЙ нациЯ - нациИ - нациЙ имитациЯ - имитациИ - имитациЙ инсталациЯ - инсталациИ - инсталациЙ публикациЯ - публикациИ - публикациЙ Link to comment Share on other sites More sharing options...
markos Posted June 15, 2007 Share Posted June 15, 2007 Търся си подобни за апарата. Мойш ли да покажеш как изглеждат? Някъде в нета снимка нещо... Мерси! Link to comment Share on other sites More sharing options...
markos Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 Останаха ли още батерии? Че ми трябва един комплект. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 Бате за 5 кинта ще дадеш ли двете варта Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.