Jump to content
BulForum.com

Продавам джанти + гуми

Recommended Posts

Ами продавам си джантите с гумите, джантите са ББС 6J, ET35, 15", 4x100, капачките са оригинални ББС. Гумите 195/50/15, двете са Michelin Pilot Exalto другите две са Yokohama A359 май беше модела, две от джанти са удряни, едната е заварявана, всичките обаче са прави, от гумите едната yokohama има малка жапка. Грайферите са добри 4-5мм поне 10 000км ще изкарат. Цената е 220лв

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=141895

Гледам джаните са от Фолксваген/Ауди.Имаш ли си идея дали ще станат на Опел Кадет?Отворите ще паснат ама доколкото знам има разлика в големината на главината. :confused

Ако ми кажеш размера на главината щети кажа дали стават, но предполагам че няма да има проблем, аз ги карах на една самара.

ми с една линика го мерих между 56-57 мисе вижда, нямам шублер под ръка, но сега се сещам че един приятел с кадет ги беше слагал, значи трябва да стават.

Sori za slokavicata ama ne sum v bg a na toq komp nqma kirilica :(

Moito pitane e dali ste stanat za golf 2 bez da se pripravq nishto po golfa? Pitam stoto vopshte ne sum naqsno s teq neshta

• 1 year later...

Все още в продажба, вече без двете мишелинки, едната джанта е боядисана бяла.

Йокохамите са на лице.

Цената е коледна промоция за 170лв.

• 2 weeks later...

със спрей, имат нужда от пребоядисване, пръснах я бяла зада видя как стоят, защото мислех даги карам на прахово, определено бели са по-добре, но не стигнах до прахово. Ако има реален интерес може да уговорим да ги докарам в Пловдив в момента не са тук. снимки в линка от първия пост, на бялата джанта нямам снимка.

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...