mashev Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 Ами продавам си джантите с гумите, джантите са ББС 6J, ET35, 15", 4x100, капачките са оригинални ББС. Гумите 195/50/15, двете са Michelin Pilot Exalto другите две са Yokohama A359 май беше модела, две от джанти са удряни, едната е заварявана, всичките обаче са прави, от гумите едната yokohama има малка жапка. Грайферите са добри 4-5мм поне 10 000км ще изкарат. Цената е 220лв http://www.snimka.bg/album.php?album_id=141895 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 Гледам джаните са от Фолксваген/Ауди.Имаш ли си идея дали ще станат на Опел Кадет?Отворите ще паснат ама доколкото знам има разлика в големината на главината. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mashev Posted June 9, 2007 Author Share Posted June 9, 2007 Ако ми кажеш размера на главината щети кажа дали стават, но предполагам че няма да има проблем, аз ги карах на една самара. ми с една линика го мерих между 56-57 мисе вижда, нямам шублер под ръка, но сега се сещам че един приятел с кадет ги беше слагал, значи трябва да стават. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 Еми по каталог е дават 56,5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mashev Posted June 12, 2007 Author Share Posted June 12, 2007 Възможен е и бартер за 14" / 4х98. Link to comment Share on other sites More sharing options...
5starGeneral Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 Sori za slokavicata ama ne sum v bg a na toq komp nqma kirilica Moito pitane e dali ste stanat za golf 2 bez da se pripravq nishto po golfa? Pitam stoto vopshte ne sum naqsno s teq neshta Link to comment Share on other sites More sharing options...
mashev Posted June 13, 2007 Author Share Posted June 13, 2007 пасват че и даже заспиват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mashev Posted December 18, 2008 Author Share Posted December 18, 2008 Все още в продажба, вече без двете мишелинки, едната джанта е боядисана бяла. Йокохамите са на лице. Цената е коледна промоция за 170лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mashev Posted December 28, 2008 Author Share Posted December 28, 2008 нова цена 150 лв . Link to comment Share on other sites More sharing options...
bateto Posted December 29, 2008 Share Posted December 29, 2008 Къде се намират джантите? Бялата джанта как е боядисвана (със спрейче, прахово боядисване или...) и снимка ако може. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mashev Posted December 29, 2008 Author Share Posted December 29, 2008 със спрей, имат нужда от пребоядисване, пръснах я бяла зада видя как стоят, защото мислех даги карам на прахово, определено бели са по-добре, но не стигнах до прахово. Ако има реален интерес може да уговорим да ги докарам в Пловдив в момента не са тук. снимки в линка от първия пост, на бялата джанта нямам снимка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mashev Posted January 10, 2009 Author Share Posted January 10, 2009 аиде вече са почти подарък 130лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
bai_ganio80 Posted January 12, 2009 Share Posted January 12, 2009 Vijdal sam djantite i sa dobri za parite si.ne gi vzeh predi za6toto biqha s gumi ako ne se laja 65 viso4ina i ne mi stanaha na astrata.uspeh s prodajbata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.