nonsan Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 И така по същество: Търся персийско или ангорско коте за подарък на сина ми. Разгледал съм доста сайтове и почти всички магазини в Пловдив и Пазарджик. Идеята ми е да намеря по-ефтино,ако има някой в наличност. Моля да няма коментари и естествено предлагания с цени по-скъпи от магазините(варират от 80 до 250лв). Не ми трябва за разплод със завидно родословие,което не знам как се доказва. Възможен е и мелез,но с подобен външен вид. Координатите ми са в подписа. От Пловдив и Пазарджик ще си го взема от човек. От другаде ->ще се разбираме допълнително. Трябва ми най-късно до 22юни,тъй като рожденният ден на сина ми е на 24юни.След това съм в магазина. Вече Вие сте на ХОД. Link to comment Share on other sites More sharing options...
operator Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 eдин съвет вземи си женско, щото мъжкото не може да се научи да извършва голяма и малка нужда на определеното място..имам го един на 1 година, и това не е само при мен.. при доста хора е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted June 10, 2007 Author Share Posted June 10, 2007 Мерси за съвета макар,че аз съм привърженик на мъжкарите Към желаните вече добавям и сиамско.Ако има предложения моля пишете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted June 28, 2007 Author Share Posted June 28, 2007 Коте си взехме. Моля темата да бъде затворена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rotting Posted June 28, 2007 Share Posted June 28, 2007 Коте си взехме.Моля темата да бъде затворена. Сложи снимки де (гледам, че и други любопитстват в темата ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted June 28, 2007 Author Share Posted June 28, 2007 Съжалявам,че ще разводним малко темата,но като се сетя,че "мъжлето" е чак от Монтана ще кача 2-3 снимки. Моля за извинение от страна на другите съфорумци и модераторите,както и молба да няма повече коментари по темата. Ето и котарачето--> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.