poznai Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 Цена с газовия инжекцион 5000 лв Без - 4500 лв Преди 20 000 км съм сменил ремаци, ролки и термостат на обща стойност 1000 лв Маслото съм сменил преди 5000 км Член съм на Клуб Алфаро ромео България и ако някой я вземе, може да се възползва от картата ми при закупуване на авточасти с отстъпка според зависи до 30% от частите и 20% труд в клубния сервиз. С годишна винетка е. За смяна са накладките, дръжката на шофьорската врата. Със спортно окачване е, не се препоръчва за невнимателни шофьори по неравни пътища. Колата не е пускана за продан другаде. Пускам я само тук, щото ми е най-удобно, а и не ми зор още да я проавам. Цел на продажбата: закупуване на същата но 2,5 V6 или 156 2,4 JTD Снимка: http://gogo.daobg.com/alfa.jpg п.с.: и предна и задна емблема са ми зулени. с всички екстри за модела си е..., климатроник, ел стъкла, фаровете нагоре надоле, бордови комп.., в колата не се е пушело и не се пуши, ммм.., бе ако има някъв интерес ще се напъна за всички неща - ако не, ще си я търкалям заедно със следващата алфа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.