Jump to content
BulForum.com

Търся здрав матричен принтер

Recommended Posts

Търся максимално евтин здрав матричен принтер !

За предпочитане 9 игли, но и 24 не е проблем.

Колкото по-здрав механически толкова по-добре.

Не ме интересуват хардуерни кирилизации и др. екстри

Важно е всички игли да работят и да не са подбити !!!

Координати - на подписа.

мога да ти подаря един Epson LQ300 (мое да бъркам модела и всъщност да е LX) - 9 иглен, матричен с т.нар. хардуерна кирилизация, паралелен порт, без лента и кабел. само че не знам дали електрониката му е жива. не съм го пускал от минимум 5 години.

интересува ли те?

мога да ти подаря един Epson LQ300 (мое да бъркам модела и всъщност да е LX) - 9 иглен, матричен с т.нар. хардуерна кирилизация, паралелен порт, без лента и кабел. само че не знам дали електрониката му е жива. не съм го пускал от минимум 5 години.

интересува ли те?

определено

Продавам един epson lx-800 за 80 кинта. Ако те устройва - пиши в skype: CrazyDidro

Принтера работи отлично и до преди 2 седмици го ползвах, но вече си купих нов и тоя не ми трябва

Продавам един epson lx-800 за 80 кинта. Ако те устройва - пиши в skype: CrazyDidro

Принтера работи отлично и до преди 2 седмици го ползвах, но вече си купих нов и тоя не ми трябва

Скъпо ми е ...

Искам да изкажа благодарности на МОВО - пича беше много коректен и както обеща донесе принтера.

За съжаление, на мен ми трябва нещо по-кораво като механика и най-вече като глава. Така че за предпочитане е, ако някой има някой по-старичък принтер, от времето на първите FUJITSU, IBM и др. подобни със здрава рейка и сериозна печатаща глава. АНТИКИ, които нямат вече приложение !!!

Както вече подчертах - широчина на принтера, брой игли и кирилизация НЯМАТ значение.

Лек ден на всички

Искам да изкажа благодарности на МОВО - пича беше много коректен и както обеща донесе принтера.

За съжаление, на мен ми трябва нещо по-кораво като механика и най-вече като глава. Така че за предпочитане е, ако някой има някой по-старичък принтер, от времето на първите FUJITSU, IBM и др. подобни със здрава рейка и сериозна печатаща глава. АНТИКИ, които нямат вече приложение !!!

Както вече подчертах - широчина на принтера, брой игли и кирилизация НЯМАТ значение.

Лек ден на всички

Препоръчвам ти OKI ама ти искаш за без пари а те си струват. Ако ти се дават кинти - те са верният избор, вземи си един такъв нов - ще печата и бързо и тихо...

Препоръчвам ти OKI ама ти искаш за без пари а те си струват. Ако ти се дават кинти - те са верният избор, вземи си един такъв нов - ще печата и бързо и тихо...

Не ми трябва за "печат", търся го за друго. Тук имах едно FUJITSU, което разглобих преди много време (преди да знам, че ще ми потрябва, а и така и не намерих драйвер за ХР за него). То беше с глава с диаметър 80 мм. "возеща се" на 5 лагера върху рейка с Ф 20мм - солидна стомана. Това за мен е здрава и надеждна техника.

Наясно съм за стандартен печат какво да си купя. Но е грехота да се "унищожи" качествен компактен принтер.

Затуй търся нещо древно и непотребно. :punk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...