DenisBeljata Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 Търся максимално евтин здрав матричен принтер ! За предпочитане 9 игли, но и 24 не е проблем. Колкото по-здрав механически толкова по-добре. Не ме интересуват хардуерни кирилизации и др. екстри Важно е всички игли да работят и да не са подбити !!! Координати - на подписа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 мога да ти подаря един Epson LQ300 (мое да бъркам модела и всъщност да е LX) - 9 иглен, матричен с т.нар. хардуерна кирилизация, паралелен порт, без лента и кабел. само че не знам дали електрониката му е жива. не съм го пускал от минимум 5 години. интересува ли те? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DenisBeljata Posted June 6, 2007 Author Share Posted June 6, 2007 мога да ти подаря един Epson LQ300 (мое да бъркам модела и всъщност да е LX) - 9 иглен, матричен с т.нар. хардуерна кирилизация, паралелен порт, без лента и кабел. само че не знам дали електрониката му е жива. не съм го пускал от минимум 5 години.интересува ли те? определено Link to comment Share on other sites More sharing options...
Didro Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 Продавам един epson lx-800 за 80 кинта. Ако те устройва - пиши в skype: CrazyDidro Принтера работи отлично и до преди 2 седмици го ползвах, но вече си купих нов и тоя не ми трябва Link to comment Share on other sites More sharing options...
DenisBeljata Posted June 6, 2007 Author Share Posted June 6, 2007 Продавам един epson lx-800 за 80 кинта. Ако те устройва - пиши в skype: CrazyDidroПринтера работи отлично и до преди 2 седмици го ползвах, но вече си купих нов и тоя не ми трябва Скъпо ми е ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Didro Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 дано да намериш, жив и здрав Link to comment Share on other sites More sharing options...
DenisBeljata Posted June 12, 2007 Author Share Posted June 12, 2007 Искам да изкажа благодарности на МОВО - пича беше много коректен и както обеща донесе принтера. За съжаление, на мен ми трябва нещо по-кораво като механика и най-вече като глава. Така че за предпочитане е, ако някой има някой по-старичък принтер, от времето на първите FUJITSU, IBM и др. подобни със здрава рейка и сериозна печатаща глава. АНТИКИ, които нямат вече приложение !!! Както вече подчертах - широчина на принтера, брой игли и кирилизация НЯМАТ значение. Лек ден на всички Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 Искам да изкажа благодарности на МОВО - пича беше много коректен и както обеща донесе принтера. За съжаление, на мен ми трябва нещо по-кораво като механика и най-вече като глава. Така че за предпочитане е, ако някой има някой по-старичък принтер, от времето на първите FUJITSU, IBM и др. подобни със здрава рейка и сериозна печатаща глава. АНТИКИ, които нямат вече приложение !!! Както вече подчертах - широчина на принтера, брой игли и кирилизация НЯМАТ значение. Лек ден на всички Препоръчвам ти OKI ама ти искаш за без пари а те си струват. Ако ти се дават кинти - те са верният избор, вземи си един такъв нов - ще печата и бързо и тихо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DenisBeljata Posted June 12, 2007 Author Share Posted June 12, 2007 Препоръчвам ти OKI ама ти искаш за без пари а те си струват. Ако ти се дават кинти - те са верният избор, вземи си един такъв нов - ще печата и бързо и тихо... Не ми трябва за "печат", търся го за друго. Тук имах едно FUJITSU, което разглобих преди много време (преди да знам, че ще ми потрябва, а и така и не намерих драйвер за ХР за него). То беше с глава с диаметър 80 мм. "возеща се" на 5 лагера върху рейка с Ф 20мм - солидна стомана. Това за мен е здрава и надеждна техника. Наясно съм за стандартен печат какво да си купя. Но е грехота да се "унищожи" качествен компактен принтер. Затуй търся нещо древно и непотребно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.