Jump to content
BulForum.com

Търся Модерна Табла!!!

Recommended Posts

Търся модерна табла или ако знае някой да ми каже къде мога да намеря в Пловдив.

В комплекта да има пулове+куб за double+2 чашки и куфърчето да е кожено.

Ето как изглежда модерната табла:

Линк 1

Линк 2

Съмнявам се да откриеш в магазин в България хубава табла. По-добре се ориентирай към някой online магазин. http://gammoncity.com/Bulgaria/ - тук има избор. Цените са плашещи , но ако наистина си фен...

на мен ми подариха подобна на тази която търсиш.

Цялата е дървена с кожени чашки с които се хвърлят заровете, дървени пулове, 2 комплекта зарове и т.н.

казаха ми че струвала около 70-80 кинта от някакъв магазин на главната /май е този който е като тръгнеш от централния офис на Глобул към радиото и телевизията в дясно"

не са толкова скъпи при положение че тези стандартните са около 30-40 лв.

Има такива табли. В Petek тук в София съм виждал. Изцяло "кожен" салон, кокалени зарове, специални калъфчета за пуловете... фул екстри :)

Магазин на Petek в Пловдив май има на старата главна между бившия ДетМаг и подлеза... Но в Petek режат глави от петите, така че се подготви и психически и материално :)

Има такива табли. В Petek тук в София съм виждал. Изцяло "кожен" салон, кокалени зарове, специални калъфчета за пуловете... фул екстри :)

Магазин на Petek в Пловдив май има на старата главна между бившия ДетМаг и подлеза... Но в Petek режат глави от петите, така че се подготви и психически и материално :)

той Пловдивския магазин е толкова беден че направо няма какво да видиш вътре

п.с. със сигурност няма табли там.

overman е прав и аз май съм виждал в петек-а на малката главна а както ти каза дори и да няма ще ти доставят

табли съм виждал и в сувенирният магазин в екселсиора на вторият етаж , там пак бяха такива каквито ти искаш ;)

има още едно сувенирно магазинче като тръгнеш от дрйймса към радиото и телевизията пада се малко след офиса на глобул там също съм виждал подобни работи , има такова магазинче и на джумаята до чешмичката с 2 думи обикаляне му е майката :D

значи аз тези табли съм ги виждал когато съм бил в софия на турнир по табла!един китаец миналата година ги продаваше по 120 лв обаче сега не ми се ходи до София и искам да намеря в Пловдив.Ще отида на тези места които ми казахте дано да има голям избор мерси мнг за инфото!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...