Killerincho Posted June 3, 2007 Share Posted June 3, 2007 Купувам дъно сокет 478. Не ме интересува марката, дали е с вградено видео и други такива. Интересува ме само да работи и да няма разни изплякали елементи, като кондензатори и други такива. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted June 3, 2007 Share Posted June 3, 2007 Бе имам някво дъно, ма мисля че единия от двата слота за памета съм го липил с капчица щото нещо не стискаше паметите както трябва. Иначе работи че и дори и лепения слот даже Ако се интересуваш утре ще видя ква марка беше и някви параметри да ти дам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted June 3, 2007 Author Share Posted June 3, 2007 Интересувам се, даже може да се разберем да мина да го видя направо. Или направо ще ти звънна през деня. Не ме интересува марка, модел. Интересува ме да работи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted June 4, 2007 Share Posted June 4, 2007 к заповядай на място тогава а не щеш ли и процесор за него ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted June 19, 2007 Author Share Posted June 19, 2007 Добавям към търсенето и процесор за Socket.A. За предпочитане Athlon над 1.5GHz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.