azsum Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 Търся хладилник с фризер. Руските паметници не ме интересуват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrdds Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 с какъв фризер те интересува..... имам един AEG 190л.,но е с вътрешна фризерна кутия от няколко литра.Не знам ти колко голям фризер си търсиш.Пиши ориентировъчни литри. Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsum Posted May 31, 2007 Author Share Posted May 31, 2007 с какъв фризер те интересува.....имам един AEG 190л.,но е с вътрешна фризерна кутия от няколко литра.Не знам ти колко голям фризер си търсиш.Пиши ориентировъчни литри. На цена ? Фризер 20 - 50 литра Хладилна част - 100 - 150 литра За предопчитане с отделна камера, но при добра цена, може и вътрешна. Добре ще е да има и снимка за да се види външния вид. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrdds Posted June 1, 2007 Share Posted June 1, 2007 ми по принцип цената на хладилниците върви горе долу 1лв/литър Но моя няма да ти свърши работа,защото фризерната му кутия е не повече от 4-5л.В нея се побират 2 тарелки с пилешки бутчета.... По подходящ е за студенти,ученици и сами хора.За повече хора става тесничък. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.