Jump to content
BulForum.com

Купувам 350-400W качествено захранване

Recommended Posts

Kodegen 400 w - интересува ли те в гаранция е ?

Това какво общо има с качествените захранвания ?

един френд има 300W Fortron работел е 2 седмица докато не му подариха 460W Enermax, през останалото време събира прах, ако си навит кажи някаква цена да се разбере, множе да има и някаква гаранция към 1-3 месеца към "Юмена" Модеа e Fortron 300W PNF (мисля че е с 2 отделни 12V линии по 16-18А)

350W Fortron 12см Silent FAN

Модела е : Fortron FSP350-60PN

350 W ( 440W Real Power )

от тихата серия е,т.е. от тези с 12см вентилатор.Не се чува на фона на РС-то.

30лв

говорих с моя човек каза че му е изкочил и някакъв енермакс 550 W но нз дали ще си го запази и дали няма да продаде този който е 460 w.... утре ще говоря с него... фортрона(също с голямата перка, напълно безшумен) го дава за 30-35лв при положение че е купуван за 55лв

Предлагам ти моето захранване:

Q-TEC 550W Dual Fan Gold

Гарантирам ти 500W реални,понеже го носих на стенд за тестване на захранващи блокове на който го тестваха с товарни еквиваленти и осцилоскоп за изследване на пулсациите в напрежението.Тествах го за да проверя дали ще може да захрани новата ми видеокарта GF 6800

Захранването се представя чудесно и на теста и на компютъра ми.Захранва 5 вентилатора и освен картата и процесора,които са си лакоми към захранване,захранва и куп други неща.Пазя му оригиналната опаковка.

За 40 лв е твое.

Офертата ми отпада,защото продадох захранването!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...