vapi Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 Ako se nameri takav 4ovek,neka se svarje s men,za6toto mi trqbva spe6no edin parfium za sled 1 sedmica! Blagodarq! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breez Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 Ako se nameri takav 4ovek,neka se svarje s men,za6toto mi trqbva spe6no edin parfium za sled 1 sedmica! Blagodarq! ako nekoi dava neka se obadi i na men! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doss Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 Във форума имаше такава тема и момче което беше много коректно но мисля вече не се занимава....поразтършувай се и виж темата там има списък с парфюми и телефон за връзка Link to comment Share on other sites More sharing options...
vapi Posted May 25, 2007 Author Share Posted May 25, 2007 Az go namerih,oba4e nikoi ne mi vdiga na tela,pak 6te go tarsq i ako mi vdigne i o6te se zanimava s tova 6te vi pi6a! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doss Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 Вземал съм над 5 парфюма от него....и е много точен....но последния път ми отказа....поради някакви проблеми с вноса...после пак го търсих но каза че не може да ми намери... иначе жалко защото офертите му бяха идеални....ако пак се занимава драсни едно лично да знам Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 Пишете ми на ПМ какво ви трябва и утре ще ви дам цени Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.