Jump to content
BulForum.com

MP 7300GT DD3 128MB 1.4ns for Sale

Recommended Posts

DSC04248.JPG

PCI-e MP 7300GT DD3 128MB 1.4ns 500MHz GPU/1400Mhz DDR3

Картата е с медни синковена паметите, дъжи на клок, не е тормозена, просто защото не играя и си е работила на нормалните честоти...

3D Mrak2005 ~4200 Точки

3D Mrak2005 ~ 5000p Точки @620/1650 (шот долу)

NFS Carbon - абс. всичко на MAX 2xAA, blur-off i shаd.detail-low ,кара с по над 40-50 кадъра

Начална цена 80лв

Крайна цена 105лв

Стъпка:5лв

Край на търга 03.06.

ГАРАНЦИЯ: 18 месеца към PIC

Мрака после...

Успех на всички !

Моля НЕ ми пишете PM-им, все пак това е търг.... (и точно защото е търг се пише в темата-най-малкото за коректност м/у участниците ) :rolleyes: Картата е с 18м. ГАРАНЦИЯ, и началната цена си остава начална....

DSC04248.JPG

PCI-e MP 7300GT DD3 128MB 1.4ns 500MHz GPU/1400Mhz DDR3

Картата е с медни синковена паметите, дъжи на клок, не е тормозена, просто защото не играя и си е работила на нормалните честоти...

3D Mrak2005 ~4200 Точки

3D Mrak2005 ~ 5000p Точки @620/1650 (шот долу)

NFS Carbon - абс. всичко на MAX 2xAA, blur-off i shаd.detail-low ,кара с по над 40-50 кадъра

Начална цена 80лв

Крайна цена 105лв

Стъпка:5лв

Край на търга 03.06.

ГАРАНЦИЯ: 18 месеца към PIC

Мрака после...

Успех на всички !

Щях да я взема обаче ако е тази от подписа ти означава че лъжеш че не е тормозена което не говори добре, просто такива честоти като в подписа ти на 7300GT няма по default

Xray, ако обичаш не спамвай темата защото искаш да направиш стъпка за картата минус 5лв :)

Първо да виждаш някъде , "картата от подписа ми" , да не говорим, че ако знаеш малко повече за нея с един безобиден pencil mode (молив HB) стават чудеса (естесвено с замервания - никога не се прави нищо на сляпо- лично аз), а ако искаш да ми кажеш че аз лично си "тормозя" hardware-a си в грешка, тествам възм. на нещо първите 2-3 дни като ми е интересно и след това ми седи на defaut просто защото играя в месеца един път!!!

Ако имаше мнение на user-ите за продадени работи щях да имам 99-100% позитиви, да не говорим че картата има 18 месеца гаранция а и мога да дам, 1 седмица money back (паричките обратно ако установиш каквото и да е притеснително)

А да не говорим че всеки би се зарадвал ако картата му прави тези честоти вместо да опитва да бута от цената ;)

batmirko, търсиш ли размяна за MP 7300GT 256MB DDR2 отново със ~18 месеца оставаща гаранция ? Картата също е в перфектно състояние.

Не на DDR2 не минавам.... ще е Downgrade :D И по принцип не търся бартер... Със здраве!

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...