Jump to content
BulForum.com

Търся сони ериксон К750и

Recommended Posts

Търся си посочения телефон моля давайте офертите си и пак повтарям ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА Е В ГАРАНЦИЯ!!!

Кажи колко пари даваш, защото знам човек, който би бил заинтересуван да си продаде телефона за добри пари разбира се :).Телефона е много запазен, джойстика му работи без проблеми, няма забележки (което е изненада, все пак е СЕ)

Кажи колко пари даваш, защото знам човек, който би бил заинтересуван да си продаде телефона за добри пари разбира се :).Телефона е много запазен, джойстика му работи без проблеми, няма забележки (което е изненада, все пак е СЕ)

Парите които давам зависят от много показатели колко е ползван телефона , колко гаранция му остава , има ли забележки , с тела какво варви (хенсфрита , дискове , кабели , карти и тн.) за това твоя човек казва цена и ми даваш тела му и от там нататак се пазарим двамата с него не с посредник!!!

hah a puk moq ima o6te malko garanciq kolko prari dava6

Кога е купен и колко гаранция има ,в какво състояние е тела ,какво върви с него!!!

emi pi4 moje samo da sajalqva6 na moq predi 2 sedmici mu izte4e garanciqta

Не ми пука на кой кога му е изтекла гаранцията моля без тъкива изцепки и пълнене на темата ми с излишни постове.

Гаранция към 2бе до към края на август. Пълен комплект без хендсфрий, но има такова от W800, което само по себе си струва 40 лева (който е слушал на тея слушалки знае разликата). Състоянието на телефона е без забележки, лайфтаймер на малко над 10 часа.

Парите който му търся са 260 лева.

Гаранция към 2бе до към края на август. Пълен комплект без хендсфрий, но има такова от W800, което само по себе си струва 40 лева (който е слушал на тея слушалки знае разликата). Състоянието на телефона е без забележки, лайфтаймер на малко над 10 часа.

Парите който му търся са 260 лева.

Брат на твоя тел мога да ти предложа 200лв.ако състоянието му е идеално!!!

Вече имам 2 оферти

1оферта:220лв. с 21месеца гаранция но ожулен леко отзад!!!

2оферта:240лв. с около 15 месеца гаранция перфектен вид!!!

ще изчакам и други оферти няколко дена!!

• 2 months later...

Гледам не са ми затворили темата затова ще пиша тук да не отварям нова

Отново се търси този тел този път за брат ми и пак ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА Е В ГАРАНЦИЯ!!!

Търся си посочения телефон моля давайте офертите си и пак повтарям ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА Е В ГАРАНЦИЯ!!!

Ако ти трябва дата кабел има един - 15лв. нов

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...